Pripravljene, pozor, zdaj!

Ne samo, da se bliža jesen, bližajo se tudi jesenske športne prireditve, ki se jih na uredništvu že zelo veselimo.

28. 8. 2007

Naše aktivistke (beri: dekleta, ki sodelujejo v akciji Bodi aktivna) še naprej pridno trenirajo, da se bodo konec oktobra lahko udeležile jesenskega maratona. Cosmo pa ne bi bil Cosmo, če ne bi tako njim kot vsem ostalim bralkam naše revije proti koncu septembra pripravil še enega 'športnega' presenečenja.

Samo za vrtoglavo visoke

Že res, da rade tečemo, a kaj ko tek ne predstavlja kakšne posebne spretnosti! Da bo naše športno udejstvovanje še bolj pestro, zanimivo in zabavno, bomo v soboto, 22. septembra, tekle kar v svojih najljubših čevljih z visoko peto. Ker trenirka in čevlji z visoko peto ne sodijo skupaj, predlagamo, da so, čeprav gre za športni dogodek, tvoja oblačila primerna obutvi.

Da ne bo prepozno!

Prvih sto najbolj zagretih, spretnih in seveda pogumnih, ki se bodo prijavile na prireditvenem prostoru v Stari Ljubljani, se bo točno ob enajstih v petkah, ki ne smejo biti nižje od osmih in širše od dveh centimetrov, pognalo po dobrih sto metrov dolgi progi. Več o akciji boš našla v septembrskem Cosmopolitanu na strani 23, prijavnico za tek v petkah pa boš našla kar tukaj!

V času do prireditve spremljaj tudi našo spletno stran, kjer bodo objavljeni morebitni dodatni podatki o podvigu, ki nam bo zagotovo ostal še dolgo v spominu in morda v naslednjih letih postal tudi tradicionalen.

Nagrada in zabava

Ker imaš do vratolomnega teka še skoraj mesec dni časa, predlagamo, da začneš trenirati. Čeprav bi bila tovrstna vadba verjetno več kot dobrodošla, pri nas zaenkrat še ne organizirajo na primer aerobike v petkah, kot to počnejo v Veliki Britaniji, kjer so tek v petkah tudi prvi organizirali. Ker so tvoje noge v tem trenutku verjetno bolj vajene japonk, če ne celo plavutk, predlagamo, da najprej začneš s sprehajanjem, nadaljuješ s počasnim trimčkanjem in se končno spustiš v dir.

Seksi dohtar

Naj te ne bo strah – čeprav boš tekla na lastno odgovornost, bomo poskrbeli, da se bo na licu mesta znašel tudi kakšen seksi zdravnik ali bolničar, ki ti bo ob padcu z veseljem nudil prvo pomoč. Aja, če se še nisi odločila – zmagovalka prejme denarno nagrado 1000 evrov! Za takšen znesek se je vredno pripeljati tudi iz Maribora, Kopra ali Murske Sobote. Se ti ne zdi?

Se vidimo!