To so TOP poletne APLIKACIJE samo zate (za dolgo vroče poletje)

To poletje bo bogato z uživancijo, se strinjaš? Da boš čim bolje izkoristila vse proste trenutke in prijetno vzdušje tega letnega časa, ti pomagamo tudi z namigom, katere aplikacije si lahko naložiš za najboljšo zabavo, nego, lepoto ... 

To so TOP poletne APLIKACIJE samo zate (za dolgo vroče poletje) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
27. 5. 2022

1 Ritmi, zvoki, ples – naj te spremlja najboljša glasba

# Deezer ti ponuja najboljše iz sveta glasbe. Saj veš, poleti je glasba nepogrešljiva. Zabavaj se ob ritmih, ki obvezno dvignejo tvoje razpoloženje!

Naloži jo: v AppGallery.

2 Vsi ti zabavni videi, videospoti, podkasti

# YouTuba ti verjetno ni treba posebej predstavljati. Privošči si ga za vse vrste zabave – gledanje podkastov, videov, glasbenih spotov ... Na YouTubu zabavnih vsebin čisto nikoli ne zmanjka!

Naloži si ga: preko Gspace. Na dnu članka preberi, čemu in kako ti služi ta aplikacija.

3 Za tvojo optimalno poletno lepoto

#5 Perfect365
Preden se odpraviš na obisk k frizerju ali svoji najljubši mojstrici ličenja, na tej priročni platformi poišči želeni poletni videz in se prepričaj o rezultatu. V trenutku ti bo namreč povedala (oziroma bolje rečeno pokazala), ali je kratek paž res zate ali monokromatsko ličenje sploh deluje in kateri je tisti pravi odtenek rdeče šminke, ki pristaja tvojemu obrazu.

Naloži jo: v AppGallery.

4 Igre za možgane ali za sproščanje

# Emoji Match Puzzle je igra, ki bo trenirala tvoje možgane in poskrbela, da se ti kljub vročemu vremenu in dopustu ne polenijo preveč.

# Fate Run pa bo poskrbela za tvojo sprostitev in zabavo. Si angel ali hudičevka?

Naloži ju: v AppGallery.

Pametni telefoni Huawei P50 Pro so opremljeni z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, kjer ti je na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, v njej pa ti je dosegljivo vse: od družbenih omrežij, kot so TikTok, Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, pogovornih kot so WhatsApp, Telegram, Zoom, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot so Spotify, Netflix, Deezer, Tidal, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes.

Če želiš na Huawei telefonu uporabljati Googlove aplikacije, uporabi Gspace, kjer so na voljo Zemljevidi, Gmail, YouTube in večino preostalega. Aplikacija GSpace ti namreč omogoči njihovo hitro namestitev in neomejeno uporabo na napravah z mobilnimi storitvami HMS. Njena glavna prednost sta preprosta uporaba in polno delovanje vseh prenesenih aplikacij, vključno z obvestilnimi sistemi in nadgradnjami. Če na primer namestiš aplikacijo za Instagram, boš takoj začela prejemati obvestila o všečkih in sledilcih.