Priložnost za dobrodelnost: Prodajna razstava v Cityparku

V Cityparku se je ob koncu Tedna otroka zaključila dobrodelna slikarska kolonija 'Otroci otrokom', kjer so mali umetniki izdelali več kot 500 slikarskih umetnin.

12. 10. 2011

Likovnim delavnicam bo zdaj sledila še dvotedenska prodajna razstava originalnih otroških del.

V času Tedna otroka bo prvo nadstropje nakupovalnega centra Citypark preplavilo ustvarjalno vzdušje.

Za zimovanje otrok doma Malči Beličeve

V okviru dobrodelne slikarske kolonije 'Otroci otrokom' so mladi nadobudneži različnih starosti ustvarjali umetniška dela. Po zaključku ustvarjalnic so likovni pedagogi med več kot 500 izdelki izbrali najbolj obetavne, teh je kar 92, moč pa jih je videti na prodajni razstavi v prvem nadstropju Cityparka, ki bo potekala vse do 23. oktobra.

V kolikor se boš v naslednjih dneh mudila v Cityparku, si tako vljudno vabljeni k ogledu razstave in k nakupu katerega izmed originalnih otroških del.

Kupljena umetnina bo vsekakor polepšala tvoje delovno ali domače okolje, z dobrodelnim dejanjem pa boš pomagala otrokom v stiski. Cena posameznega dela je od 5 evrov naprej, zbrana sredstva pa bodo v celoti namenjena Mladinskemu domu Malči Beličeve, v katerem bivajo otroci, ki so socialno in razvojno ogroženi. S pomočjo tako zbranih sredstev bodo otroci Mladinskega doma Malči Beličeve v času počitnic lahko odšli na zimovanje.