Priloga Bodi aktivna

Z novo številko Cosmopolitana je izšla tudi posebna priloga akcije Bodi aktivna – polna nasvetov za zdrav način življenja.

31. 5. 2007

Na 52 straneh priloge Bodi aktivna, ki je izšla v obliki samostojne revije, smo se dotaknili vseh področij, ki zajemajo zdravo življenje. Poleg opisov nekaterih najbolj priljubljenih športov smo zajeli motivacijske nasvete nekaterih deklet, ki v naši akciji sodelujejo že od samega začetka – na naslovnici te bo pozdravila Janja, ki sodeluje pri reviji Lisa, v okviru Cosmopolitana je svojo zgodbo zaupala Anka, v okviru revije Elle Vesna, v okviru revije Nova pa smo o izkušnjah s športom povprašali znane Slovenke.

V osrednjo temo smo vključili tek, priprave nanj in načrtovanje treninga, izbor pravega športnega copata in napake, ki jih med tekom delamo … Skratka vse, kar moraš vedeti o teku pred udeležbo na Ljubljanskem maratonu konec oktobra – ki je tudi naš glavni cilj!

Seveda nismo pozabili na:

  • zdravo prehrano – kaj jesti pred in kaj po treningu in ti ponudili nekaj idej za celodnevne jedilnike;
  • lepoto – kožo aktivnih ljudi, savno in športno masažo;
  • modo – kdaj izbrati dry fit material in kdaj bombaž, kako biti modna med tekom, plavanjem in kolesarjenjem.
  • Tudi na varnost pred športnimi poškodbami smo pomislili, nekaj besed pa namenili za nosečnice in mlade mamice, in odgovore na zanimiva vprašanja poiskali pri naših strokovnjakih.

Če nimaš idej, kaj aktivnega bi počela na delovnem mestu, za konec tedna ali na dopustu – na vse imamo odgovore v prilogi. Tudi prosti čas boš odslej vedno preživela aktivno, obiskala pa boš lahko tudi spletno stran www.aktivna.si, kjer boš našla še več vsebine … Torej, pridruži se nam in bodi aktivna!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri