Prihaja napet akcijski triler POTNIK z Liamom Neesonom

18. januarja nas čaka divja in razburljiva vožnja na vse ali nič, ki nas bo ob ogledu akcijskega trilerja POTNIK (The Commuter), ki se skoraj v celoti dogaja na potniškem vlaku,  zagotovo prikovala na sedeže v kino dvoranah.

Prihaja napet akcijski triler POTNIK z Liamom Neesonom (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
15. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

V do konca napetem trilerju z odličnim Liamom Neesonom v glavni vlogi, bo šlo za sekunde, ki bodo ena glavnih težav osrednjega lika filma na poti do rešitve uganke, ki pa zanj predstavlja tudi edinstveno priložnost.

Na kakšen način se bo dokopal do rešitve, in kaj vse ga čaka na poti do nje, si bomo v slovenskih kinematografih lahko ogledali od 18. JANUARJA 2018. Premiera pa bo na sporedu v sredo, 17. JANUARJA, v ljubljanskem Koloseju.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI:

Michael Woolrich (Liam Neeson) je zavarovalni agent, ki se že desetletje vsak dan z dela vrača z istim vlakom. Njegova pot domov, ki ne bi mogla biti bolj rutinska, pa se na eni od voženj v trenutku spremeni v svoje nasprotje, nesluteno nočno moro, katere posledice so lahko usodne.

Potem ko ga ogovori skrivnostna neznanka Joanna (Vera Farmiga), je primoran, še preden se vlak ustavi na svoji zadnji postaji, odkriti identiteto skritega sopotnika in rešiti uganko. Kmalu se znajde v divjem vrtincu kriminalne zarote, ki ima lahko usodne posledice tako zanj kot za ostale potnike, ki so se po naključju skupaj z njim znašli na vlaku.

IGRALSKA ZASEDBA: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, Dean-Charles Chapman, Elizabeth McGovern

REŽIJA: Jaume Collet-Serra (Sirota (2009), Neznanec (2011), Nonstop(2014))

SCENARIJ: Byron Willinger in Philip de Blasi

Akcijiski triler POTNIK na spored slovenskih kinematografov prihaja 18. januarja.