"Pri 16-ih letih sem ugotovila, da je moja sestra v resnici moja MAMA" (resnična zgodba dekleta)

Neko dekle je na TikToku delilo svojo travmatičen trenutek, ko je spoznala, da je njena sestra v resnici njena mama. To je njena zgodba.

"Pri 16-ih letih sem ugotovila, da je moja sestra v resnici moja MAMA" (resnična zgodba dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2022

Najnovejši trend na TikToku od uporabnikov zahteva, da delijo največje laži svojega življenja.

Uporabnica Karol Lu je tako dodobra šokirala vse, ko je pred dnevi razkrila, da je pri 16-ih letih ugotovila, da sta njena starša v resnici njena babica in dedek.

V posnetku z več kot 3 milijoni ogledov (zdaj si ga lahko ogledaš le še, v kolikor Karol slediš, saj je svoj profil spremenila v zasebnega) razloži, da sta v otroštvu njena starša veliko delala. Zaradi tega so za njo večino časa skrbeli njeni starejši sorojenci, še posebej najstarejša sestra.

"Nikoli nismo bili ravno premožni, zato sta mi starša, ko sem si pri 13-ih zaželela fotoaparat, rekla: 'Okej, ampak boš morala zanj delati'," razlaga v posnetku.

"Zato je moja sestra, ki je bila 16 let starejša od mene, prosila svojega srednješolskega fanta (ki je imel kmetijo), če lahko delam zanj."

Spomni se, kako jo je kasneje sestrin takratni fant poklical sredi noči in ji rekel: "Vem nekaj, kar bi ti življenje obrnilo na glavo."

"V tistem trenutku sem vedela, da je moja najstarejša sestra v resnici moja mama ter da mi moja družina laže že 16 let. Pravzaprav ni točno povedal, za kaj gre, ampak preprosto sem v sebi začutila, da je mislil to," pove v posnetku Karol.

Skozi naslednje videe dekle razloži sledilcem, da se je rodila na Poljskem v 90-ih. Država je bila takrat ekstremno konservativna in verna. Ko sta izvedela, da je njuna mlajša hčerka noseča, sta se Karolina stara starša odločila nosečnost skriti, da bi jo zaščitila.

'Draga hči, oprosti, ker si mi tako podobna' (zapis mamice, s katerim se boš 100% strinjala)

Ko je Karol izvedela za družinsko skrivnost, se je odločila, da ne bo rekla nič, saj je želela videti, kdaj in kako ji bodo povedali resnico.

Je pa kmalu zatem spoznala, da je v preteklosti spregledala ogromno namigov.

"Enkrat me je moja (prava) mama peljala v šolo in tisti dan smo imeli zdravniški pregled, zato sem morala s seboj prinesti svojo zdravstveno knjižico. Na prvi strani sta bila napisana moja ime in priimek, tam, kjer piše ime staršev, pa je bilo napisano le eno – ime moje sestre." 

Spomni se, da je takrat vprašala, zakaj piše sestrino ime, ampak so ji rekli, da je verjetno prišlo do napake.

No, nekaj tednov zatem, ko je Karol spoznala resnico, je vendarle priznala svoji pravi mami, da ve. Čeprav je to za njeno družino še vedno občutljiva tema, je povedala, da živijo naprej in da ni nič kaj vplivalo na njihove odnose.

Uh, tole pa je moralo biti strašljivo spoznanje! 😳

Preberi še: Izpoved Slovenke, ob kateri nam je zajokalo SRCE: "Če se iz šole nisem vrnila do enih, zame ni bilo kosila."

Priporočamo tudi: "Rada seksam, a svojega moža nikoli ne zadovoljujem oralno, in TO je razlog" (zapis ženske)