Preporočne pogodbe tudi za družice

Čez lužo se poraja nov nori trend. Morda bodo kmalu podpisovale posebne predporočne pogodbe celo nevestine družice. Posebna klavzula bi bila, da se pred poroko ne bodo zredile ali zanosile.

5. 2. 2008

Neka anketa je pokazala, da eno od petih nevest tako zelo skrbi, da je ne bi družice pustile na cedilu, da bi jim najraje dale v podpis kar posebno predporočno pogodbo za družice. Skoraj polovica vprašanih pa je povedala, da bi odslovile družico, ki se ne bi držala postavljenih pravil.

Sovražnik št. 1: kilogrami

Raziskava poročnega magazina You & You je zajela okoli 1000 bodočih nevest, ki so jih izprašali o zahtevah, ki bi jih vključile v takšne pogodbe, če bi bile te mogoče.

Izkazalo se je, da nevestam največ sivih las povzročajo prav družice, ki se tik pred ceremonijo zredijo, zanosijo ali pa drastično spremenijo svojo pričesko.

... in seveda, flirtanje z ženinom!

Nekaj manj, a še vedno veliko nevest bi svojim družicam prepovedalo pitje alkohola oziroma bi to omejile na manj kot 10 enot za cel dan. Precej jih je motilo tudi ‘neprimerno’ vedenje nekaterih družic, še posebno sporno se je zdelo to, da flirtajo z moškimi gosti ali celo, bog ne daj, ženinom!