Preizkusi** par kontaktnih leč blagovne znamke ACUVUE® in uživaj v zimskih radostih!

Želiš svež videz, svobodo gibanja ali samo jasen vid? Kontaktne leče so najboljša alternativa nošenju očal. Bodisi med športnimi aktivnostmi, na delu, zvečer na zabavi ali v kinu ...

31. 1. 2012 | Promocijsko sporočilo

Leče 1·DAY ACUVUE® TruEye®

Mogoče nisi ravno vrhunska športnica ali olimpijka, vendar enostavno samo uživaš v športnih aktivnostih. Kontaktne leče ti omogočajo jasen vid in popolno svobodo gibanja. Lahko jih nosiš vsak dan ali kot kot dopolnilo navadnim očalom.

Nekatere težave, se lahko pojavijo tudi v zimskih športih, kjer je potrebno imeti smučarska očala, katera ščitijo oči pred soncem, mrazom in vetrom. Mnogi smučarji poskušajo to rešiti tako, da imajo dioptrijska smučarska očala. V primeru, da le teh nimaš, ti lahko kontaktne leče pridejo prav.

Blagovna znamka ACUVUE® ti ponuja kontaktne leče, ki so udobne, enostavne za uporabo in imajo UV-zaščito* (zaščito pred ultravijoličnimi žarki), kar zaščiti oči pri športu na prostem. Izbereš lahko tudi leče za enkratno uporabo, 1•DAY ACUVUE® TruEye®, ki jih enostavno zamenjaš, zaradi česar ti ni treba skrbeti, da bi jih izgubila.


Kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® lahko preizkusiš brezplačno!**


Kako? Obišči spletno mesto
www.acuvue.si in natisni kupon.

Še prej pa moraš poskrbeti tudi za to, da si zagotoviš prave kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE®, zato se naroči na pregled** pri očesnem strokovnjaku. Na pregledu boš prejela preizkusni** par leč ACUVUE®.

Uživaj v udobju, čistosti in uporabnosti znamke, ki ji lahko zaupaš!

*Kontaktne leče z ultravijolično zaščito niso zamenjava za sončna očala z UV-zaščito, saj ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti.
**Unovčljivo samo ob očesnem pregledu za kontaktne leče. Stroški očesnega pregleda in ostali stroški niso del ponudbe.
1·DAY ACUVUE® TruEye® je blagovna znamka podjetja Johnson & Johnson d.o.o. © 2011 Johnson & Johnson d.o.o. ACUVUE_SLO_IN05_001_19122011