Pravi izziv za prave 'poker face'!

Za vse študente, ki v svojem prostem času radi igrajo poker, se v letošnjem letu obeta prav poseben izziv!

22. 10. 2009

Prav danes, 22. oktobra, se v ljubljanskem klubu K4 pričenja prva Študentska poker liga v Sloveniji, ki jo ob podpori največje spletne poker sobe PokerStars organizirata Študentska organizacija univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) in spletna stran Poker News.

Zmagovalec poker lige bo za nagrado prejel nov avtomobil, za sodelovanje v ligi pa študentom ne bo potrebno plačati prijavnine.

Prijavi se!

V sklopu študentske lige bo organiziranih sedem rednih turnirjev, ki bodo potekali enkrat mesečno v klubu K4. Na vsakemu turnirju se bo lahko pomerilo 90 študentov ali polnoletnih dijakov, ki si bodo s pravočasno prijavo zagotovili mesto na turnirju.

Na vsakem turnirju se bodo študentje pomerili za praktične nagrade, ki jih bo prejela najboljša petnajsterica, 18 najbolje uvrščenih pa bo prejelo tudi točke za nadaljnje tekmovanje. Vsak tekmovalec bo redni turnir začel s 5000 žetoni, prek brezplačnih turnirjev na spletni strani PokerStars ali s sodelovanjem v nagradnih igrah in anketah ŠOU pa si lahko študenti pridobijo tudi večje število začetnih žetonov.

Po zaključenem zadnjem turnirju bodo organizatorji sešteli točke najboljših 5 uvrstitev za vsakega igralca posebej. Tako se bo sestavila končna lestvica, na kateri bo 45 igralcev z najvišjim številom točk prejelo vstopnico za finalni turnir.

Zmagovalec dobi avto

Na finalnem turnirju bo skupno nastopilo 50 igralcev, saj se bodo najboljšim 45 z lestvice pridružili še najboljši trije igralci z zadnjega spletnega kvalifikacijskega turnirja ter najboljša dva z zadnjega brezplačnega turnirja na spletni strani PokerStars.

Najboljših 18 igralcev na finalnem turnirju bo prejelo bogate praktične nagrade, končni zmagovalec pa bo dobil osebni avtomobil.

Sicer pa si več o vsem skupaj preberi na www.pokerstars.com.