Prava SENZACIJA: Kako je Kolindi Grabar Kitarović uspelo v hipu izgubiti TOLIKO kilogramov?

Številni so ob pogledu na nekdanjo hrvaško predsednico Kolindo Grabar Kitarović ostali brez besed. Na njeni zadnji objavi je namreč videti, da je izgubila res zajetno število kilogramov.

Prava SENZACIJA: Kako je Kolindi Grabar Kitarović uspelo v hipu izgubiti TOLIKO kilogramov? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
19. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Njena skrivnost je liposukcijska prehrana, katere se poslužujejo tudi številna znana imena, med drugim tudi Monica Bellucci in Jennifer Aniston. 

Kaj je liposukcijska prehrana?

Ker se bližajo zimski prazniki, bi si marikdo želel shujšati hitro in učinkovito, kot je to uspelo Kolindi, ter tudi Jennifer Aniston in Monici Bellucci. 

Kako ta dieta izgleda?

Kako je videti en dan te posebne diete, nam je pojasnil kar njen avtor: »Protokol je razdeljen v dve fazi, ki trajata 14 dni. V prvi fazi uporabljamo naravne pripomočke za hujšanje, aminokisline in rastlinska vlakna, ki pomagajo, da gre vse mnogo hitreje in da organizem pridobi prav vse, kar potrebuje. Glavni obrok je večerja in takrat jemo meso ali ribo v kombinaciji z veliko zelenjave in olivnega olja. Tak pristop k zmanjševanju telesne teže je v svetu zelo popularen, saj prinaša hitre rezultate, obenem pa je preprost.«

Če imaš torej težave s prekomerno telesno težo, lahko še sama preizkusiš to dieto.

Preko projekta International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem, in to po zelo ugodni ceni. V Sloveniji ga je mogoče naročiti na domači naslov, po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Healtha v Ljubljani. Več informacij lahko dobiš na www.lipodiet.si.