Prav poseben koledar

Žverca – društvo za pomoč živalim Kranj-Škofja Loka je v letošnjem letu za vse ljubitelje živali in tiste, ki jim radi pomagajo, pripravilo prav posebno presenečenje.

2. 12. 2008

Koledar je lahko prelepo novoletno darilo za tvoje prijatelje, sorodnike, znance ali poslovne partnerje, zato so pri društvu Žverca pripravili dva prav posebna stenska koledarja, ki bosta navdušila tako ljubitelje mačk kot tudi psov.

Kako sta nastala?

V vsakem koledarju se skriva dvanajst čudovitih fotografij psov ali mačk – na uvodni sliki si lahko ogledaš obe naslovnici. Fotografije so prispevali člani društva, mojstrsko pa jih je oblikoval grafični oblikovalec Uroš K.

V znak pomoči

Zdaj, ko je izdelek gotov, ga lahko kupiš in z njim razveseliš ne samo prejemnike, ampak tudi tudi uboge živali. Kajti z nakupom boš pomagala zavrženim živalim, ki so tolažbo našle v društvu Žverca.

Kje ga lahko kupiš?

Koledar lahko kupiš (zanj boš odštela 9,5 evra):

  • pri članih društva,
  • na stojnicah v Kranju in Škofji Loki ali
  • ti ga pošljejo po pošti.
Če se odločiš za nakup preko pošte, svoje podatke (ime, priimek, naslov, telefon, količino koledarjev, željen način prejetja) pošlji na elektronski naslov info@zverca.si.

Več informacij o društvu in njegovem delovanju pa lahko najdeš na spletni strani www.zverca.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri