Poznavanje: Spoznaj nove prijatelje

Povabi osebo, s katero se prej nisi družila (sodelavca, sosedo), da se ti pridruži, ko se dobiš s prijatelji. Verjetno bo tudi on/-a tebe povabil/-a, ko se bo nekega večera dobil/-a s svojimi prijatelji.

28. 8. 2008

Čim bolj naravno predlagaj znancu, s katerim se želiš spoprijateljiti, da se dobita. Če omeni film, ki bi ga rada videla, reci: “Greva ga pogledat.” Tako ne boš ostala le pri besedah.

Začni se pogovarjati z nekom, ki ga ne poznaš, na primer z moškim, ki stoji zraven tebe v lokalu; to ti bo pomagalo, da boš bolj sproščena, ko se boš pogovarjala z novimi ljudmi.

Hiter prijateljski zmenek

Povabi prijatelje na piknik z dobrimi starimi čevapčiči, iz kleti pa prinesi stare barvaste balinčke. Medtem ko boste uživali v slastnih in mastnih čevapčičih ter igri iz otroštva, obujajte spomine na stare dobre čase, ko je bil takšen piknik vrhunec meseca, in si obenem podaljšajte poletje.

Spoznaj svoj notranji jaz

Če v aktivnosti, s katero se veliko ukvarjaš, ne uživaš, jo črtaj iz življenja in tako boš imela več časa za resnične strasti.

Zbližaj se z njim

Z ljubim se pet minut glejta v oči. Na začetku bo verjetno obema malce nerodno, toda kmalu se bosta začela sproščati. Ta vaja vama bo pomagala, da se bosta super uglasila in bosta drug drugega bolje ‘brala’.

Dejstvo: Bolj kot boš pri spoznavanju drugih naravna, bolj jih boš resnično začela zanimati.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri