Pozabi navadne napihljive flamingo blazine, zdaj je tu nov PLAŽNI HIT leta 2018!

Vse odkar smo leta 2015 Taylor Swift videli na ogromnem napihljivem labodu, trend napihljivih blazin samo še raste. Dobesedno.

Pozabi navadne napihljive flamingo blazine, zdaj je tu nov PLAŽNI HIT leta 2018! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 3. 2018

Nič hudega, če lani nisi uspela kupiti tistega napihljivega laboda, ki se ti je stalno prikazoval na Instagramu in Facebooku. Letos imaš novo, še večjo priložnost, da ti bodo zagotovo vsi zavidali počitniške fotografije.

Gromozanski napihljiv mavrični samorog, pav ali flamingo ...

Ameriško podjetje Sam's Club je v enem produktu nadgradilo lanskoletne trendi napihljive blazine (v angleščini "floatie").

Predstavili so tri nove "motive" napihljivih blazin: samoroga, pava in flamingota, na katerih se lahko sprošča in sonči kar 6 odraslih ljudi! Kaaj? Ja, prav si slišala.

Na spletni strani izdelek označuje ime "Personal Animal Island" (zasebni živalski otok) in boljšega izraza ne bi mogli uporabiti. Samorog in flamingota imata še držala za kozarce ali plastenke, s čimer so poskrbeli, da bo to res tvoj otok za zasebne zabave.

Verjetno te še zanima, koliko sape in časa moraš porabiti, preden tvoj novi dodatek zaplava na vodi? Eden izmed kupcev je na spletni strani zapisal, da je za polnjenje samoroga z zrakom porabil 20 minut in navadno zračno tlačilko.

In kje kupiš ta čudoviti 'party' otoček?

Trenutno je izdelek na voljo le na njihovi spletni strani in v fizičnih trgovinah, okvirna cena pa znaša 122 evrov. V kolikor imaš veze in poznanstva v Ameriki, bo izdelek brez težav prišel do tebe. Drugače pa bo treba še malo počakati, kajti prepričani smo, da jih bomo do poletne sezone zasledili tudi na drugih spletnih straneh, ki dostavljajo v Slovenijo.

Tudi nas močno mika nakup, pa čeprav ga bomo potem morali imeti doma na vrtu, ker nam bo zmanjkalo sredstev za dejanski dopust.

Foto: Profimedia in promocijsko gradivo

Preberi še: "Selfiji" so razlog za vse večje število lepotnih operacij nosu!

Priporočamo tudi: Horoskop: Preveri, kateri modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju (to pomlad)