Povej fantu, da novi Playboy prihaja z esktra darilom!

Playboy bo skupaj z novo številko najboljše revije za moške od petka, 14. junija, podarja tudi nujen priročnik za vse nadebudne mornarje in ljubitelje morskih radosti - Morsko prase.

Povej fantu, da novi Playboy prihaja z esktra darilom! (foto: shutterstock) shutterstock
13. 6. 2013

Morsko prase, ki ga je vkupaj dal fotograf, popotnik, ljubitelj morja, jadranja, sredozemske kuhinje, dalmatinskih pesmi in samotnih zalivov Mitja Zupančič, ni le poln nasvetov o tem, kako mora kot novopečeni kapitan sestaviti svojo posadko, s katero se bo podajal osvajati neznane kotičke onkraj Piranskega zaliva in Istre. V njem bo na barki in kopnem poleg pomembnih podatkov za varno plovbo imeli vedno pri roki tudi izbor gostiln, ki jih je vredno obiskati. Tu so tudi pesmi, ki jih bosta v dobri družbi lahko pela na 'morskome plavom žalu' in na palubi in na žaru kot za šalo obračal krasne ribe. Za dvigovanje morale, kadar bo s svojo tolpo piratov 'plenil' po Kvarnerju in Dalmaciji pač. V njej je recept, kako speči ogromno hobotnico, ki je napadla vašo galejo, pa tudi recepti, kako okusno pripraviti preostali morski živež, od škampov do orade, in tako s polnim želodcem preživeti nov dan na divjem Jadranu.

Več o novem Playboyu in darilu, ki ga bo zagotovo vesel, si lahko prebereš na spletni povezavi z videom Mornarjev priročnik, kuharica in pesmarica Morsko prase: poletno darilo ob nakupu Playboya.

Moramo še omeniti, da boš s to svojo svobodomiselno gesto nanj naredila še posebno ekstra vtis in boš zato lahko ta vikend računala na kakšen še posebno strasten tretma?

Se nam je zdelo, da to ne bo potrebno ;)