Povabi prijateljico na BREZPLAČNO PIJAČO! Samo TALE kuponček moraš izpolniti

Terase in vrtovi gostinskih lokalov so že začeli odpirati svoja vrata ... Si že popila svojo prvo kavico v družbi tvoje *bff*? Izpolni tale kuponček, pošlji ji povabilo in v izbranem lokalu uživajta BREZPLAČNO! *Radenska časti*

Povabi prijateljico na BREZPLAČNO PIJAČO! Samo TALE kuponček moraš izpolniti (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 5. 2020 | Promocijsko sporočilo

Postopno sproščanje gostinstva je marsikomu prineslo veliko olajšanje. Ponovno gremo lahko na svoje priljubljeno mesto druženja in čvekanja, številni gostinci pa so končno dobili priložnost, da čim hitreje nadomestijo izgubljeni dohodek.  

K temu zadnjemu, k uspešnemu zagonu gostinstva, želijo prispevati pri blagovni znamki Radenska, zato gostom ponujajo brezplačne kupone za mineralno vodo Radenska in kavo, gostincem pa tako zagotavljajo zelo potrebno spodbudo za hitrejše okrevanje po pandemiji.

Na spletni strani www.zaskupaj.si si tako lahko zagotoviš kupon zase in za tebi ljubo osebo – račun za vajino pijačo bodo poravnali v Radenski! 

»V teh časih vsi potrebujemo optimizem in nove priložnosti. Zato smo se odločili, da gostincem priskočimo na pomoč pri oživljanju poslovanja, gostom pa polepšamo prve trenutke druženja,« je povedal Jure Zrilić, direktor prodaje Radenska ADRIATIC.

Kako do kupona?

♥ izberi lokal;

♥ registriraj sebe in povabljenko/povabljenca;

♥ ko ta potrdi vabilo, prejmeš kupon za pijačo.

Skupno bo Radenska poravnala stroške za 10.000 kavic in radensk, ki jih lahko potrošniki popijejo v lokalih po vsej Sloveniji. Trenutno je kupon mogoče unovčiti v več kot 100 lokalih, število vključenih lokacij pa iz ure v uro raste.

P. S. V Radenski obenem pozivajo k odgovornemu ravnanju in spoštovanju ukrepov za preprečevanje okužb.

Po pričakovanem nadaljnjem sproščanju ukrepov boste imeli gostje namreč še dovolj priložnosti za srečevanja s prijatelji, saj so kuponi veljavni vse do konca junija. Odprtje lokalov smo vsi nestrpno pričakovali, zato poskrbimo, da se bomo v njih lahko še dolgo srečevali!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri