Posvojena sem!

Na uredništvu Cosmopolitana nastaja resnična zgodba o posvojenih otrocih …

29. 4. 2008

Madonna in Angelina Jolie sta svojim posvojenim otrokom polepšali in navsezadnje omogočili ljubezni polno življenje. Danes že odrasla Nicole Richie pa je presrečna, da je pristala v družini Richievih.

Razbijmo tabu in se pogovorimo o posvojenosti

Biti posvojen pomeni, da ti je nekdo namenil vso svojo ljubezen in to brezpogojno! Kar je nekaj najlepšega na tem svetu. A kljub temu posvojenost ostaja tabu tema. Ker Cosmopolitan najraje razbija tabuje, želimo v reviji predstaviti nekaj zgodb danes že odraslih posvojencev, kajti zgodbe iz resničnega življenja globoko sežejo v srce. Zanima nas, kako se spopasti z dejstvom, da so te biološki starši oddali drugi družini in kako sprejeti novo mamo, v katere trebuščku nisi rasla, a si zasedla velik del njenega srca.

Tvoja zgodba šteje!

Morda si ravno ti tista srečnica (ali srečnež – tudi fantje nam lahko zaupate svojo zgodbo!), ki so te starši posvojili ali pa si sama posvojila otroka … Zato nam zaupaj svojo zgodbo in opiši, kakšen je tvoj odnos do krušnih staršev, si svoje prave starše poskušala poiskati in kakšne občutke gojiš do njih …

Zgodbe bodo nagrajene

Cosmopolitan bo vsem sodelujočim, ki bodo svoje zgodbe zaupali za revijo, podaril praktično (kozmetično) nagradico!

Piši nam na cosmopolitan@adriamedia.si in v elektronski pošti s kratkim opisom svoje zgodbe ne pozabi pripisati podatkov:

  • ime in priimek
  • naslov, poštno številko in kraj
  • telefonsko številko
  • starost
Veselimo se tvoje zgodbe!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri