Postani WELLA ambasadorka!

Ti si nova Wella ambasadorka!

Sliši se dobro, kajne? In kako se lahko te magične besede uresničijo?

Do 5. 11. se na spletni strani www.wella-ambasadorka.si prijavi na naš Wella natečaj, opravi misijo (preprosto mini nalogo, ki jo boš prejela domov), pofotkaj rezultat in ga objavi na spletni strani ter drži pesti, da boš prepričala žirijo, ki jo sestavljajo slovenske modne blogerke, predstavniki Welle in Cosmopolitana.

Si že opravila svojo misijo?

Če še nisi, pohiti! Prejeli smo že ogromno prijav, a precej manj se vas je opogumilo, stvari vzelo v svoje roke in izpolnilo misijo.

Če ne veš, kako bi se tega lotila, pokukaj na spletno stran www.wella-ambasadorka.si, kjer so že objavljene misije in prijave, zanje pa lahko tudi glasuješ.

Brez opravljene misije sanje o novi Wella ambasadorki ne bodo postale resničnost, ampak bodo ostale le sanje.

Zakaj se moraš prijaviti?

Zaradi bloga pa tudi vseh drugih super nagrad! Ne le da lahko postaneš nova Wella ambasadorka, ampak kot zmagovalka prejmeš še:

  • letno zalogo izdelkov Wella
  • profesionalno fotografiranje in predstavitev v decembrski reviji Cosmopolitan
  • predstavitev promocijskih gradiv Wella

Glasuj zame!

Zmagovalka bo izbrana na podlagi spletnega glasovanja ob misiji, upoštevalo pa se bo tudi mnenje komisije (kako je misija opravljena in predstavljena).

Povabi svoje prijatelje, da glasujejo zate vse do 5. 11. 2013, saj boš tako imela več možnosti, da zmagaš in postaneš Wella ambasadorka.