Postani WELLA ambasadorka!

In Wella ambasadorka je…

...ti? Če si odlično opravila misijo, dobro unovčila svoje glasove in prepričala žirijo, potem si morda prav ti nova Wella ambasadorka, ki bo prejela svoj lastni blog in še ogromno drugih lepih nagrad.

Odgovor na to vprašanje boš izvedela na zaključnem dogodku, ki bo potekal 18. novembra ob 18. uri v hotelu Plaza v Ljubljani (BTC)! Na prijetnem druženju bomo razglasili zmagovalko natečaja, pripravili odlično druženje z Wella ambasadorkami Tjašo, Katjo, Evo, Majo, Teso in Jano, vas zabavali in preizkusili v zabavnih in zanimivih izzivih (ti ne bodo odločali o zmagovalki) ter pokramljali v sladkem in osvežilnem kotičku. To pa še zdaleč ni vse!

Ker vas želimo razvajati, bo vizažistka znamke MaxFactor poskrbela, da boš videti čudovito, s svojimi humornimi vložki nas bo zabavala voditeljica Manja Plešnar, iz prve roke izvedela vse od A do Ž o pisanju bloga, ob prihodu te bo pričakala prijetna dobrodošlica, zate pa smo pripravili tudi presenečenje. Seveda ti te skrivnosti ne moremo zaupati, zato si v Cosmo koledarček ali svoje mobilnik hitro vpiši opomnik za Wella dogodek.

Na druženje in razglasitev ste vabljene vse, ki ste opravile misijo in jo objavile na spletni strani HYPERLINK  www.wella-ambasadorka.si, uradno vabilo, ki je za 2 osebi, boste v prihodnjih dneh dobile tudi na dom.

Vzemi si čas, pridi na druženje in bodi del odličnega dogodka!