Postani Tally Weijl seksi dekle 2007

Leilani Štajer je bila Tally Weijl seksi dekle leta 2006, Maja Malnar pa leto poprej. Kaj pa, če bi bila ti letošnja?

25. 7. 2007

Sportina Bled d. o. o. kot uradni zastopnik blagovne znamke Tally Weijl organizira akcijo Postani Tally Weijl seksi dekle 2007. Izbor bo potekal od 24. julija do 13. oktobra 2007, ko bo znana zmagovalka.

Seksi kriteriji

Seksi je skrivnost. Tisto nekaj. Zapeljevanje s pogledom, postavo in besedo. Seksi je samozavest. In seksi je simpatičnost. Seksi …

… si lahko tudi ti!

Sodeluje lahko vsako dekle, ki izpolnjuje razpisne pogoje, prijave, ki bodo poslane na organizatorjev naslov, pa se bodo zbirale do vključno 3. septembra 2007.

Če torej meniš, da si prava in bi lahko postala zmagovalka, moraš le še izpolniti prijavnico, priložiti dve svoji fotografiji (eno obraza in dugo na kateri se bo videla postava) in počakati ...

Zrcalce, zrcalce

Ko bo žirija, ki jo bo sestavil organizator akcije, izmed vseh prijavljenih deklet izbrala do 10 kandidatk - te bodo med drugim predstavljene tudi v oktobrski številki revije Cosmopolitan - bomo najbolj zapeljivo oktobra izbrali skupaj. S SMS-ji jo bodo namreč izbrali bralci in bralke revije Cosmopolitan, pa tudi obiskovalci spletne strani www.tally-weijl.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri