Postani sladko božično darilo

Čokoladaaaa! Kolikokrat si jo že dobila za darilo? Kolikokrat si jo že ti podarila? Kdaj pa si ti bila sladko darilo? Morda je čas za spremembo. Letos bodi ti čokoladno darilo. Poišči najizvirnejšo obliko čokolade in jo podari svoji sladki polovici.

17. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Čokolada je najbolj razširjeno in najslajše darilo na svetu!

Ne glede na priložnost je čokolada vedno lepo presenečenje. Ali je za njo, njega, otroka, mamo ali očeta, goste, prijatelje, sodelavce, vedno je gurmanska poslastica, ki prinese veliko veselje vsem. Naj bo v veselje tudi tebi, ko se boš spremenila v nekaj sladkega. Na tej strani boš zagotovo našla tisto obliko čokolade, ki bo razveselila tvojega najdražjega. Prepusti se domišljiji in si predstavljaj njegovo najljubšo čokolado točno tam, kjer imaš najraje, da te tvoj dragi poljubi.

Tvoj dragi rad kuha in peče?

S čokolado ga boš zagotovo neizmerno presenetila. Med čokolade za kuhanje zagotovo sodijo tudi nekatere najbolj prodajane v svetu, kot take, ki jih uporabljajo najboljši mojstri in veljajo za izjemno redke in dragocene. S čokoladnim darilom ne boš nikoli zgrešila. Saj si že slišala ta pregovor: "Devet od desetih ljudi obožuje čokolado. Deseti vedno laže."

Čokolada za velike ljubitelje

Kaj pa paketek različnih čokoladic za degustiranje? Kupi različne čokoladice, jih razdeli v manjše šaketke in vse svoje najbližje obdari z naborom čokoladic po tvojem okusu. Najlepši del priprave daril je, da vsako čokolado posebej tudi sama poskusiš. Kaj bi še lepšega kot pokušina čokolad, užitek ob degustiranju, priprava daril in neizmerno veselje tvojih prijateljev, družine, najdražjega sopotnika? Neodkrite arome, izjemni okusi, različne barve in izvirne oblike. Ali si sploh lahko predstavljaš še lepše darilo?

Si bolj za tradicijo?

Čokoladna cigara s pomarančnim polnilom bo s svojim ovojem poskrbela za pravi kubanski občutek. Dovoli, da te očara svežina aromatične pomarančne lupinice, ki v kombinaciji s kremasto mlečno čokolado poskrbi za pravi čokoladni užitek. Še bolje, stori to v dvoje. Čokoladna cigara je odlična izbira za obdaritev vsakega čokoholika, zelo lepo pa se poda tudi ob steklenici whiskija, hkrati pa vedi, da je zelo simpatično in obenem šaljivo darilo.