Postani dekle za revijo

Si predstavljaš, da bi bila tvoja slika objavljena v reviji Cosmopolitan? Profesionalna cosmo ekipa, v kateri so tako profesionalni frizer, vrhunski vizažist in izurjen fotograf, morda čaka prav nate!

14. 9. 2008

In kaj boš morala za stilsko preobrazbo in priložnost fotografiranja za revijo Cosmopolitan storiti?

Enostavno odgovori na ...

Nagradno vprašanje

In to je:

  • Katere blagovne znamke sodelujejo v nagradni igri? Namig: Pričakujemo vsaj tri imena.
nagrade@adriamedia.si

Hm, se ti zdi odgovor pretežak?

Ne veš za kaj gre?

Mango bon za 1000 EUR

Potem gotovo še nisi slišala za nagradno igro, ki bo potekala v trgovinah Tuš, franšiznih prodajalnah Tuš ter drogerijah Lepota in zdravje, v kateri ob nakupu 2 izdelkov blagovnih znamk, ki sodelujejo v nagradni igri, dobiš grabljice/sponko za lase, s poslanim računom na naslov: Adria Media Ljubljana, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana – nujno s pripisom: Postani dekle za revijo - pa mimogrede sodeluješ tudi v nagradnem žrebanju za bon v vrednosti 1000 EUR za trgovino Mango.

Akcija bo potekala od 6. septembra do 30. oktobra letos in v tem času lahko v igri sodeluješ tako pogosto kot le sama hočeš in na kateregakoli od načinov, ki si ga boš sama izbrala: torej tako z nakupom izdelkov kot enostavno z odgovorom na naše nagradno vprašanje.

Oglasno sporočilo

In za piko na i še:

Pravila igre od A do Ž

Opis:

Ob nakupu dveh izdelkov katere od sodelujočih blagovnih znamk dobi kupec grabljice za lase / lasno sponko. S poslanim računom, ki dokazuje nakup, ali odgovorom na nagradno vprašanje pa lahko sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za bon v vrednosti 1000 EUR (nakup oblačil v trgovini Mango, stilska preobrazba in fotografiranje za revijo Cosmopolitan).

Pravila:

2. Po opravljenem nakupu v skladu z navodili iz točke 1 ste upravičeni do prejema grabljic za lase.

3. Po opravljenem nakupu boste dobitek, grabljice za lase / lasno sponko, prejeli na blagajnah v trgovinah Tuš in franšiznih prodajalnah Tuš in na blagajnah drogerij Lepota in zdravje.

4. Po opravljenem nakupu v skladu z navodili iz točke 1 lahko neposredno sodelujete v nagradnem žrebanju za bon v rednosti 1000 EUR za modno trgovino Mango ter stilsko preobrazbo in fotografiranje za revijo Cosmopolitan, če pošljete izpolnjen kupon in mu priložite račun, ki dokazuje vaš nakup, na naslov organizatorja: Adria Media Ljubljana, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana. Nujno s pripisom: Postani dekle za revijo.

5. Nagradna igra traja od 6. septembra 2008 do 30. oktobra 2008.

6. Organizator nagradne igre je: Adria Media Ljubljana, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana.

7. V nagradni igri lahko sodelujete, kolikorkrat želite. Nagradna akcija je namenjena samo fizičnim osebam, pravne osebe ali s. p. v njej ne morejo sodelovati.

8. Rok za pošiljanje kuponov je 3. november 2008. Kuponov s kasnejšimi datumi odpošiljanja pri žrebanju ne bomo upoštevali.

9. Organizator si pridržuje pravico, da lahko, če pred zaključkom nagradne igre zmanjka katerega od dobitkov, tega zamenja z enakovrednim drugim dobitkom. Zaloge so omejene na 9.200 kosov.

10. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni pisno na naslov, ki je naveden na obrazcu. Pri osebnem prevzemu lahko nagrajenec nagrado prevzame ob predložitvi osebne izkaznice in obvestila o nagradi. Če je nagrajenec mladoletna oseba, lahko nagrado prevzamejo njegovi starši ali skrbniki. Mladoletna oseba lahko nagrado prevzame le ob predložitvi pisne privolitve staršev oziroma skrbnika. Rok za prevzem vseh nagrad je do 14. november 2008. Akontacijo dohodnine poravna organizator.

11. Po preteku omenjenih datumov se nagrada ne podeli, nagrajenec pa izgubi pravico zahtevati prevzem nagrade. Za neprevzete nagrade se žrebanje ne ponovi. Nagrada ni prenosljiva na druge osebe.

12. Nagrajenec mora organizatorju posredovati pisno strinjanje s sprejemom nagrade, davčno številko in soglasje za objavo osebnih podatkov, ki bodo objavljene na spletni strani www.cosmopolitan.si ali v drugih množičnih medijih. Za mladoletne osebe podajo navedeno soglasje njihovi starši oz. skrbniki.

13. Nagrad ni mogoče izplačati v gotovini. Obveznosti plačila vseh davkov in prispevkov za nagrade gre v breme organizatorja. V skladu z Zakonom o dohodnini mora nagrajenec sporočiti davčno številko za prevzem nagrade. Davčno številko potrebujemo za prijavo vrednosti nagrade.

14. V primeru kakršnega koli spora ali nejasnosti so ta pravila prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali kateri koli drugi obliki. V primeru sporov, ki bi nastali v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Nagradno žrebanje:

1. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje in v celoti izpolnjen kupon v istem roku pošljete na zgoraj navedeni naslov.

2. Nagradno žrebanje bo 5. novembra 2008 v prostorih organizatorja. V nagradnem žrebanju bo izžreban en dobitnik, ki bo prejel bon v vrednosti 1000 EUR (nakup oblačil v trgovini Mango, stilska preobrazba in fotografiranje za revijo Cosmopolitan).

3. Nagrajenec bo o prejemu dobitka in njegovem prevzemu obveščen po pošti najkasneje do 7. novembra 2008. Ime dobitnika bo objavljeno tudi na spletni strani www.cosmopolitan.si. Odločitev žirije pri žrebanju je dokončna in nepreklicna. Dobitka ni mogoče zamenjati za gotovino.

4. Nagradna igra je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s. p. v akciji ne morejo sodelovati.

5. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za potrebe nagradne igre.