Pospremi naše nogometaše v JAR

Ne zamudi ene zadnjih priložnosti, da se pred njihovim odhodom v JAR podružiš z našimi postavnimi nogometaši in si - z nekaj sreče - zagotoviš še avtogram ali fotografijo sebi najljubšega žogobrca.

17. 5. 2010 | Promocijsko sporočilo

Premierna predstavitev izbranih članov nogometne reprezentance v uradnih oblačilih blagovne znamke Dirk Bikkembergs bo v četrtek, 20.5 ob 20.00 uri v XYZ Premium Fashion Store, Citypark.

Povabljence čaka obilo modno-športnega dogajanja z izbranimi gosti iz Slovenije in tujine, poskrbljeno pa bo tudi za vse vse nogometne navušence in oboževalke!

Sprejem na črni preprogi

Pred pričetkom dogodka ob 20.00 uri, te Sportina vabi, da svoje nacionalne heroje pričakaš na črni preprogi pred vhodom v XYZ Fashion Store v Cityparku. In nikoli se ne ve. Morda boš prav ti ena izmed tistih srečnežev, ki si bodo priskrbeli avtogram ali celo fotografijo z izbranim idolom.

Vabljena!

Več novic o dogajanju in prihodnjih dogodkih s Slovensko nogometno reprezentanco po modni poti z Dirkom Bikkembergsom lahko spremljaš na Facebooku in na spletni strani www.sportina.com.

Čakajo te tudi številne nagradne igre.

P.S.

Organizatorji dogodka sta uradna modna pokrovitelja slovenske nogometne reprezentance Dirk Bikkembergs in Sportina Group.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri