Posodi svoj obraz Cosmo globalni kampanji!

Velika globalna interaktivna kampanja ‘Cosmopolitan’s Fun Fearless Female’ že žanje uspehe. V samo 24 urah, odkar je kampanja v septembru stekla, je sodelovalo že 1200 mladih, zabave željnih, predvsem pa neustrašnih Cosmopolitank.

29. 10. 2010

Kampanja, ki sliši tudi na kratico Cosmo FFF, se je z veliko pompa in s predstavitvenim videom na velikem platnu nad Times Squerom pričela 30. septembra v New Yorku, danes pa se v akcijo javljajo mlade neustrašnice iz praktično celega sveta.

Pridruži se globalni druščini!

Prek spletne strani ali pa s pomočjo Facebook naveze posodi svojo (najbolj neustrašno in tako zelo Cosmo) fotografijo veliki globalni kampanji Cosmopolitana. Tvoja (in fotografije tvojih neustrašnih prijateljic) te bodo povezale s tisočemi neustrašnih žensk in deklet s celega sveta. Vsi ti obrazi se bodo preko posebne kreative zlili v atraktiven interaktiven video, ki je hkrati tudi dejanski nosilec celotne kampanje.

Se sliši zapleteno? Tistim, ki boste sodelovale v kampanji, ki že prerašča v globalni fenomen (in komu drugemu lahko to uspe kot Cosmopolitanu), bo vse skupaj hitro jasno. Da pa bo jasno tudi vsem drugim (kar jih bo gotovo spodbudilo k sodelovanju), boš lahko svoj veliki Cosmo globalni trenutek delila s svojimi prijateljicami še prek Facebooka in Twitterja.

Kampanja naj bi bila vsega skupaj aktivna dobrega pol leta, tvoja odskočna deska za sodelovanje pa je:

... in, nikoli se ne ve, morda prav po tej poti dobiš enkratno priložnost za mega VIP obisk New Yorka ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri