Pomoč za male bolne otroke, ki te nič ne stane!

Fundacija za pomoč otrokom je neprofitna in nevladna organizacija, ki deluje v Sloveniji že več kot 12 let. Prednostna naloga Fundacije je individualna pomoč bolnim otrokom pri nas in njihovim družinam v stiski ter vsem, ki imajo z bolnimi otroci zasebne ali poklicne stike na nacionalni ravni in tudi izven domovine.

18. 11. 2013

V Fundaciji se pri izpeljavi svojih projektov - nudenje pomoči bolnim in revnim domačim otrokom ter njihovim družinam - mnogokrat srečujejo s pomanjkanjem finančnih sredstev, zato izvajajo različne celoletne aktivnost.

Želiš tudi ti osebno pomagati bolnim otrokom in njihovim družinam v Sloveniji in postati njihov tihi angeli? Ob koncu leta doniraj do 0,5% dohodnine Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom. Nič  te ne stane!

Po zakonu o Dohodnini lahko do 0,5% delež od davka na vašo dohodnino namesto državnemu proračunu prispevaš Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom. Na spletni strani fundacije najdeš obrazec in seznam davčnih uprav v vseh krajih na območju RS. Obrazec izpolni, natisni in ga pošlji na tebi najbližjo Davčno upravo.

Kako še lahko prispevate:

  • SMS preko mobilnega telefona pošlji sms s ključno besedo POMOC na 1919. Podjetja Telekom, SiMobil, Izi Mobil in Debitel , ti SMS donacije omogočajo in se odrekajo vsem prihodkom iz naslova storitve SMS donacije s ključno besedo POMOC.
  • O90 DONACIJA preko stacionarnega telefona 090 93 39 90 za pomoč bolnemu otroku ter 090 93 30 99 za pomoč družinam z bolnim otrokom v stiski. En klic te stane 1.2518 EUR, poravnaš pa ga ob prejemu Telekomovega računa.

"Le tisti kdor hoče biti tako dober, kot ni zmožen biti, bo tako dober, kolikor zmore."

Indijski pregovor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri