Pomoč za male bolne otroke, ki te nič ne stane!

Fundacija za pomoč otrokom je neprofitna in nevladna organizacija, ki deluje v Sloveniji že več kot 12 let. Prednostna naloga Fundacije je individualna pomoč bolnim otrokom pri nas in njihovim družinam v stiski ter vsem, ki imajo z bolnimi otroci zasebne ali poklicne stike na nacionalni ravni in tudi izven domovine.

18. 11. 2013

V Fundaciji se pri izpeljavi svojih projektov - nudenje pomoči bolnim in revnim domačim otrokom ter njihovim družinam - mnogokrat srečujejo s pomanjkanjem finančnih sredstev, zato izvajajo različne celoletne aktivnost.

Želiš tudi ti osebno pomagati bolnim otrokom in njihovim družinam v Sloveniji in postati njihov tihi angeli? Ob koncu leta doniraj do 0,5% dohodnine Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom. Nič  te ne stane!

Po zakonu o Dohodnini lahko do 0,5% delež od davka na vašo dohodnino namesto državnemu proračunu prispevaš Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom. Na spletni strani fundacije najdeš obrazec in seznam davčnih uprav v vseh krajih na območju RS. Obrazec izpolni, natisni in ga pošlji na tebi najbližjo Davčno upravo.

Kako še lahko prispevate:

  • SMS preko mobilnega telefona pošlji sms s ključno besedo POMOC na 1919. Podjetja Telekom, SiMobil, Izi Mobil in Debitel , ti SMS donacije omogočajo in se odrekajo vsem prihodkom iz naslova storitve SMS donacije s ključno besedo POMOC.
  • O90 DONACIJA preko stacionarnega telefona 090 93 39 90 za pomoč bolnemu otroku ter 090 93 30 99 za pomoč družinam z bolnim otrokom v stiski. En klic te stane 1.2518 EUR, poravnaš pa ga ob prejemu Telekomovega računa.

"Le tisti kdor hoče biti tako dober, kot ni zmožen biti, bo tako dober, kolikor zmore."

Indijski pregovor