Pomagaj soustvarjati nadaljevanje filmske uspešnice Pr´Hostar

Domača satirična komedija Pr'Hostar je najbolj gledan slovenski film po letu 1991 in ker verjamemo, da je tudi tebe nasmejal do solz, ti zdaj ponujamo enkratno priložnost, da tudi ti sodeluješ pri ustvarjanju njegovega nadaljevanja. Te zanima, kako?

28. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Film o gorenjskih gavnarjih in njihovih smešnih prigodah si je do zdaj ogledalo že več kot 200 tisoč ljudi. Film je rekorde gledanosti začel podirati že takoj po prihodu na filmska platna. Svojo prvo zlato rolo za 25.000 gledalcev je prejel že prvi konec tedna predvajanja, Pr’ Hostar je postal tudi najbolj gledan film leta 2016.

Pr'Hostar bo dobil svoje nadaljevanje

Če si tudi ti med tistimi, ki jih je satirična komedija nasmejala do solz, potem smo prepričani, da te bo razveselila novica, da bo slovenska filmska uspešnica dobila svoje nadaljevanje, pri čemer lahko zdaj sodeluješ tudi ti.

Kako?

Vse, kar moraš storiti je, da na spletni strani www.odhostaj.si spremljaš prigode receptorja Matevža, ki se bo tokrat s tvojo pomočjo končno poskusil osamosvojiti od svoje mame. Gledalcem bo namreč zaupana naloga, da s svojimi glasovi odločajo o tem, kaj naj Matevž stori.  Sodelujoče pa čakajo tudi res lepe nagrade - med drugim tudi nočitev za dva v legendarnem hotelu          Pr´Hostar. 

Matevžu na poti k odraslosti lahko pomagaš TUKAJ.

Enostavna osamosvojitev tudi zate

Si tudi sama na poti do osamosvojitve? Ta pot je lahko tudi zate zelo enostavna, seveda pa moraš najprej poskrbeti za ugodno dopolnilno zavarovanje. V Sloveniji obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije vseh finančnih stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju, zato moramo drugi del kot doplačilo plačati sami, oziroma nam ta del krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kje je najugodnejše?

Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje je pri Vzajemni najnižja in če zavarovanje skleneš preko spleta, s 3 % popustom znaša le 27,96 EUR. Ob tem pa prejmeš še brezplačno darilo: Bon Extremevital v vrednosti 35 € ali darilno kartico 25 € za Spar ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

Odhostaj od mame
Vzajemnino dopolnilno zdravstveno zavarovanje je kot nalašč zate, če si ostala brez statusa študenta ali dijaka, si dopolnila 26 let ali pa se prijavljaš na zavod za zaposlovanje.