Poletni seznam vročih ljubezenskih branj

Ta hip so najbolj vroči seznami zagotovo seznami top poletnih branj, zato so založniki z mislijo nate tudi pohiteli z izdajami novih sladkostrastnih branj. Kar tri nadvse vroče ljubezenske zgodbe pa ob tej priliki tudi podarjamo!

Poletni seznam vročih ljubezenskih branj (foto: shutterstock) shutterstock
26. 6. 2013

Pri Mladinski knjigi boš našla kar nekaj zelo zanimivih novosti, ki si zagotovo zaslužijo umestitev na seznam tvojih letošnjih poletni branj.

skoraj popolnNajprej je tu zagotovo ljubezenski roman Skoraj popoln, ki velja za največjo uspešnico Jill Mansell. Pisateljica Jill Mansell sodi med najboljše avtorice sodobnih komedij, saj zna s prikupnimi junaki, romantičnimi zapleti in duhovitimi dialogi vedno poskrbeti za odlično zabavo. Njeni romani so prodani v več kot petih milijonih izvodov.

  • Moški so za Mirando kot avtobusi - celo večnost ni na spregled nobenega, potem pa se pojavijo trije naenkrat. Samo pravega mora ujeti ...

Poletno branje, ki ga zlahka uvrstiš na eno od prvih treh mest tvojega najnovejšega poletnega seznama branj, je Jill Mansell - Skoraj popoln.

zapelji meIn potem je tukaj tudi nova mednarodna uspešnica, ki v originalu sliši na ime Stark. Gre pravzaprav za vročo trilogijo, ki po žanru sodi med sladostrastne knjige slavnih petdesetih odtenkov. Vroča zgodba o mogočnem moškem, ki ne pozna besede 'ne' in ognjeviti ženski, ki reče 'da' pod svojimi pogoji, je nastala izpod peresa J. Kenner, ki je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih, za svoje delo pa je bila že večkrat nagrajena.

Te dni boš slovenski prevod prvega dela trilogije Stark našla pod imenom Zapelji me.

  • Damien Stark bi lahko imel vsako žensko. Bil je privlačen, samozavesten in oblasten: dobil je vse, kar si je zaželel. In želel si je mene.

ljubo domaNenazadnje pa naš tris priporočenih poletnih branj na kratko predstavljamo in v nadaljevanju podarjamo tudi roman Ljubo doma, ki ga je napisala večkrat nagrajena in prodajno nadvse uspešna ameriška pisateljica Susan Elizabeth Philips. Njeni ljubezenski romani, polni nepričakovanih zapletov, že leta navdušujejo milijone bralk po vsem svetu. Njen zaščitni znak so zabavne pripovedi z duhovitimi dialogi, in junaki, ki se usedejo bralcu naravnost v srce.

  • Sugar Beth Carey se vrača v rojstni kraj, da bi poravnala račune iz preteklosti. Nekoč razvajena lepotička, ki je mnogim zagrenila življenje, je zdaj obupana in brez cvenka. Njene mladostne prijateljice že snujejo maščevanje. Najhujši od vseh pa je Colin Bryne, ki mu je Sugar uničila kariero - ne ravno po nesreči.

Se z našim sladko - ostrim seznamom poletnih branj strinjaš?

Sodeluj v našem mini nagradnem izzivu.

Podarjamo vse tri novosti!

Žreb je določil tudi tri srečnice, ki jim bomo poslali izvod ene od treh zgoraj predstavljenih novosti:

  • Tatjana Marković
  • Veronika Mulej-Benedik
  • Anja Vučkič

Punce, čestitamo!

Se nam pa kar najhitreje je mogoče javite tudi na naše obvestilo (čas na čakanje še podatka ali dveh, ki jih potrebujemo, da gredo lahko knjige iz založniške hiše, je omejen s pravili nagradnih iger na spletu).