Pokaži nam jezik in soustvarjaj komad s Trkajem!

Se tudi ti strinjaš, da je slovenščina svež, kreativen in kul jezik, ampak da jo prevečkrat omejujemo in smo premalo odprti pri njeni uporabi?

11. 9. 2012 | Promocijsko sporočilo

Vsak dan nastajajo nove topšit besede, pa naj izhajajo iz slenga, narečij, žargona ali tujih jezikov. Problem je le, da niso združene, zapisane in pojasnjene. So torej brez statusa.

Soustvarjaj s Trkajem!

Vzajemna je zato skupaj z ambasadorjem Rokom Trkajem začela gibanje, katerega osrednji del je spletni slovar pokazijezik.si. Slovar dodaja sodobnim besedam virtualni status na zabaven, kreativen in svež način. Brez odvečnih omejitev!

Slovar najdeš na pokazijezik.si, kjer lahko prečekiraš obstoječe besede in se pridružiš gibanju. Lahko dodajaš svoje besede, urejaš pomene obstoječih ali osvežuješ primere uporabe v praksi. Izbira je tvoja.

Najboljše dodane besede bo Trkaj dodal v nov komad, ki ga bo premierno predstavil na topšit koncertu 30. novembra.

Izkoristi edinstveno priložnost, da pokažeš jezik in slišiš svojo besedo na koncertu, radiu, spletu!

Brez statusa?

Če si slučajno tudi ti brez statusa ali pred prvo zaposlitvijo, pa si ne pozabi urediti dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na www.vzajemna.si. Če ga skleneš do 29. novembra, dobiš brezplačno vstopnico za topšit koncert leta.

Splača se kazati jezik!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri