Poišči svoj notranji mir

V hladnih mesecih preživiš več časa v zaprtih prostorih kot na prostem, zato se jim posveti in jih naredi prijazne ter prikliči energije, ki bodo delale tebi v prid …

30. 10. 2008

Feng šui

S pravilno razporeditvijo predmetov lahko dosežeš ubranost prostora, kar vpliva na zdravje, dobro počutje, napolni te z močjo, omogoči harmonizacijo v službi, ljubezni, družini, pri denarju, prijateljih, duhovnosti, napredku.

Feng šui ne prenese ropotije, zato najprej očisti prostore in se znebi vse šare, nato pa vsak del opremi tako, da ti bo všeč in bo upošteval zakonitosti kitajske modrosti – če si na primer želiš srečno ljubezen, na ‘predel za ljubezen’ ne obesi slike lepe, a (o)sam(lj)e(ne) ženske, temveč sliko srečnega para.

Kako skladnost vnesti v dom, se nauči na kateri od delavnic, ki jih najdeš na medmrežju, navdušili pa te bosta tudi knjigi Gill Hale Feng šuj v vašem domu (Učila) in Feng šui atlas Gilberta Wernerja in Waldmanna.

Atlantidske karte

Če te vedno znova prevzame atlantidski svet, v katerem so živeli duhovno razviti prebivalci, ki so spoštovali in častili vse vidike naravnega sveta in se zavedali, da so vsi del Vira, ti bodo Atlantidske karte Diane Cooper čudovito pričarale to dobo.

Angelske esence

Čeprav se tvoje stanovanje kar sveti od celodnevnega čiščenja, so v njem lahko ostale negativne vibracije. Odstraniš jih lahko s prežganim žajbljem, ploskanjem in množico drugih pripo­močkov, za pomoč lahko prosiš tudi angele. Odličen pripomoček za energetsko čiščenje prostora in vsako­dnevno osvežitev energije v njem je angelska esenca.

Ne pozabi je uporabiti pred in po napornih dnevih v službi, predvsem pa po kakršnih koli nesoglasjih!

Numerologija

Že poznaš svojo srečno številko?

  • Verjameš Barbaram, ki so postale Barbre, da so zdaj srečnejše?
  • Numerologi trdijo, da ima vsako število posebne lastnosti, ki vplivajo na posa­meznika. Svoje ime in priimek lahko pretvoriš v številko in ugotoviš, kako se ujema z rojstnim datumom.
  • Če bi rada dobila več informacij o ujemanju števil, boš na medmrežju našla cele spise, nas pa je navdušila stran, na kateri lahko hitro in preprosto izračunamo svojo srečno številko, program Numerio pa nam kar sam predlaga srečnejšo izbiro imena …

Duhovni kotiček

Petra Arula

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri