Pogrešaš morje, ZABAVO in dobro družbo? Potem se moraš udeležiti tega DOGODKA (ki je tudi dobrodelen!)

Morski zrak, gibanje, dobra družba in odlična zabava, hkrati pa še dobrodelnost? Le kaj si še lahko zaželiš doživeti v enem samem dnevu? 

Pogrešaš morje, ZABAVO in dobro družbo? Potem se moraš udeležiti tega DOGODKA (ki je tudi dobrodelen!) (foto: PROMO) PROMO
2. 10. 2023 | Promocijsko sporočilo

Kaj ko bi se spet odpravila na morje, se tam gibala in družila s srčnimi ljudmi, skupaj z njimi širila dobro voljo in se zabavala, obenem pa združila prijetno s koristnim?

Dogodek SWY Dobrodelni koraki bo 14. oktobra povezal zdrav življenski slog (pomembno se je gibati) in prijetno zabavo z dobrodelnostjo.

Vsak korak šteje, še boljše pa je, če jih delamo v dobri družbi. Zato zberi na kup prijateljice ali družino in skupaj izkoristite dan za izlet na obalo, da boste še vi del akcije “Vsak nasmeh šteje” in srčne, pozitivne, prijateljske energije skupnosti, ki ji je mar. 

Kaj lahko pričakuješ?

Proga bo enostavna, med Izolo in Koprom, za tek bo dolga 6 kilometrov, za hojo 3 kilometre. Tekli ali hodili boste ob morju, pri čemer se časa ne bo merilo, organizatorka Petra Parovel pa te bo pred štartom ogrela, da se boš izognila kakršnikoli poškodbi. Z vami bo tekla tudi ekipa Swy. 

Dogodek bo spremljal bogat zabavni program z glasbenima nastopa, plesnimi točkami, različnimi degustacijami oz. kulinaričnimi razvajanji, delavnicami za otroke … Peli nam bosta Eva Boto in Špela Grošelj, jedlo se bo dobro hrano, dobili boste tudi darilca.

Vsa zbrana sredstva bodo šla v dobrodelne namene. Tekla ali hodila boš za družine, ki potrebujejo pomoč. Zbrana sredstva in donacije bodo namreč predane društvu Palčica Pomagalčica, kjer se trudijo pomagati pričarati nasmeh otrokom iz ranljivih skupin. Tokrat bodo z izkupičkom poskrbeli za obnovo hiš tistih, ki so v letošnjih poplavah izgubili dom.

Kako pa lahko pomagaš, če te ne bo tam?

Prek SMS na telefonski številki 1919 lahko s sporočilom SWYKORAKI10 doniraš 10 evrov.

Dogodek Dobrodelni koraki, ki bo verjetno postal kar tradicionalen, organizira Petra Parovel, ena od najbolj uspešnih vplivnic in podjetnic, s svojim podjetjem SWY. Petra nam je med drugim povedala:

»Verjamemo, da s tem, ko pomagamo pomoči potrebnim, spodbujamo srčnost ter pozitivno vplivamo na celotno družbo.«

Vabljena si torej, da se Petri in drugim dobrim in srčnim ljudem pridružiš na obali ter noro uživaš v prijetnem in obenem koristnem dnevu!