Slika 2/16

Zbrale smo se v parku Tivolu, od koder nas je avtobus odpeljal do ...

Aleksandra Saša Prelesnik

V petek smo na Cosmo uredništvu že tretjič bralke razvajali s Cosmo brunchom - intimnim dogodkom, na katerem se uredništvo druži s svojimi zvestimi bralkami in bralci.

Tokratni brunch se je posvečal odkrivanju novih in pametnih načinov, s katerimi se vsako moderno dekle lahko čisto zares sprosti in odmisli vsakodnevne težave.

Bralkam smo tako pripravili 3 zanimiva predavanja:

  • Naša lepotna urednica Nataša Mernik je razkrila TRIKE in nasvete iz sveta lepote in odgovorila na vprašanje: Kako za svojo kožo skrbeti na poti in kateri so tisti tretmaji, ki na tvoji koži res naredijo razliko (in katerim se je bolje izogniti)? 
    • Nataši sta se v posebnem predavanju pridružili tudi predstavnici korejske blagovne znamke Missha, ki sta razkrili uporabne trike za svež in sijoč make-up ter lepo kožo, ki te bodo rešile tudi takrat, ko si utrujena. 
  • Urednica fotografije in Cosmo stilistka Nina Vidrih pa je z nami delila modne skrivnosti, na katere bodo to sezono prisegala vsa velika modna imena, podrobneje pa se je lotila vprašanja katere kose vzeti na pot, da vsak paše na vse? (+ pametni triki za pakiranje). Pokrovitelj predavanja je bila blagovna znamka SWY. 

Posebno predavanje pa je tokrat pripadlo predstavnikom HTZ (Hrvaške turistične skupnosti), ki so razkrili skrite kotičke Kvarnerja ter trike in načine, kako si s prijateljico lahko organizirata čudovito razvajanje, brez da bi za to morali porabiti celo goro denarja. 

Te zanima, kako smo se imeli? Pobrskaj po foto galeriji ali pa si poglej spodnji video posnetek:

Pokrovitelji dogodka:

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik