PODARJAMO VSTOPNICE: Ladies night v Cineplexxu - PRAVA NOTA 3 (PITCH PERFECT 3)

V sredo, 20. decembra ob 20. uri se nam pridružite na Ladies nightu. Tokrat je na vrsti nadaljevanje glasbene komedije PRAVA NOTA 3. Podarjamo 6 x po 2 vstopnici za ogled komedije.

PODARJAMO VSTOPNICE: Ladies night v Cineplexxu - PRAVA NOTA 3 (PITCH PERFECT 3) (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
15. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Barden Bellas 20. decembra prihajajo v kina Cinepelxx

Dame se že kaj veselite? Decembrski Ladies night prinaša nadaljevanje glasbene komedije PRAVA NOTA 3. V tretje se namreč vračajo simpatična dekleta iz a capella zasedbe Barden Bellas, ki so zasvojila svet s svojimi glasilkami in pronicljivim humorjem. Dekleta obljubljajo, da nas ob njihovih vokalnih mojstrovinah čaka nova porcija glasbenih užitkov in smeha. 

IGRALSKA ZASEDBA: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Michael Higgins, Elizabeth Banks, John Lithgow, Ruby Rose.

REŽIJA: Trish Si

ŽANR: Glasbena komedija

Osvojite vstopnice za ogled glasbene komedije PRAVA NOTA 3 

Nagradna igra za brezplačne vstopnice bo potekala do ponedeljka, 18. decembra na Facebook Govori.se

Na dogodku Ladies night v vseh Cineplexxih vas čakajo tudi presenečenja:

  • Obiskovalke se bodo razveselile nagradnega žrebanja Tuševe Darilne kartice, vse pa prejmejo Cotoneve čistilne blazine ter promocijski izvod revije Cosmopolitan.
  • Film Prava nota 3 je del Ladies night paketa, ki so ga v Cineplexxu pripravil za svoje zveste obiskovalke. Ladies night s filmom Prava nota 3 (20. december) bo zadnji v paketu in zveste obiskovalke, ki so si ogledale vse filme iz paketa bodo prejele brezplačno DARILO.

Prava nota 3

Ladies night: Prava nota 3 (Pitch Perfect), 20. decembra ob 20:00 v kinih Cineplexx. Za ogled napovednika in nakup vstopnic KLIKNI TUKAJ.

O zgodbi:

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila skupino deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

V PRAVI NOTI 2 so se udeležile svetovnega tekmovanja a capella skupin in spet navdušile. Čeprav je skupina, potem ko so pevske prijateljice končale kolidž in se odpravile vsaka po svoje, skoraj razpadla, pa se v PRAVI NOTI 3 pojavi nova priložnost za pevski uspeh. Barden Bellas se odpravijo čez lužo, kjer se pridružijo trem glasbenim skupinam, ki so izbrane za nastop na koncertu v podporo vojakom po Evropi.