Podarjamo tri izvode velike in strastne uspešnice!

Naj te jeseni pričaka vroča zgodba tretjega dela serije Crossfire, velike svetovne uspešnice. Z odgovorom na nagradno vprašanje in z veliko sreče smo našli tri srečnice, ki jih izvod knjige tudi podarjamo!

17. 9. 2013

Avtorica Sylvia Day je s serijo Crossfire razvnela bralke po vsem svetu. Do sedaj je bilo prodanih že več kot 12 milijonov knjig.

»Pri opisovanju vročih prizorov in spolne privlačnosti je le malokdo kos tej pisateljici,« so zapisali v reviji Booklist.

Zgodba govori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem  poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Običajna ljubezenska zveza med njima ni mogoča, toda trenutki, ko se prepustita svojim najglobljim strastem, so preprosto popolni. Povezujejo ju skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost. A premagati morata veliko ovir.

Več o knjigi na www.emka.si

Poskusi srečo!

Založba Mladinska knjiga v sodelovanju s Cosmopolitanom podarja tri knjige tretjega dela serije.

Ker je bilo nagradno vprašanje več kot lahko:

  • Kakšen je slovenski naslov tretjega dela serije Crossfire? Pri odgovoru smo ti pomagali tudi z namigom: www.emka.si/

... nas vaš odziv nikakor ni presenetil. Med več sto željnih knjige so imele največ sreče pri žrebu:

  • Eneja Vrh iz Ilirske Bistrice
  • Tatjana Krušič iz Ljubljane
  • Andrejka Malenček iz Ljubljane

Prvi dve knjigi iz serije imata naslova Predana in Prevzeta – preberi tudi njih!

Te ni med izžrebanimi? Brez skrbi, priložnosti bo še dovolj. Prav ta trenutek poteka npr. nagradna igra za čudovito kuharsko knjigo zvezdniškega kuharja Jamie Oliverja: 15 minut za obrok. Vabljena k sodelovanju!