Podarjamo poletno branje: Srečno naključje

Luč sveta je tik pred poletjem ugledalo kar nekaj romatničnih in lahkotnih ženskih romanov, ki jih boš z veseljem brala bodisi v domačem ležalniku, ob bazenu ali obmorski plaži.

Podarjamo poletno branje: Srečno naključje (foto: shutterstock) shutterstock
31. 5. 2013

In ker so v ta namen (torej za v veliko boršo, poleg sončnih olj in kremic, pa velike in male brisače ter rezervnih suhih bikink) najbolj priročne prav izdaje v obliki žepnih knjig, ti eno od takšnih predstavljamo in v nadaljevanju en izvod tudi podarjamo.

Srečno naključje

Carly Phillips

Ljubezen, strast in romantika!

Faith Harrington se vrne v Serendipity, da bi si zgradila novo življenje. Njen oče je zaradi goljufije pristal v zaporu, zato je domačini ne sprejmejo z odprtimi rokami. In Ethan Barron, njena nekdanja simpatija, je v Serendepityju kupil najimenitnejšo hišo, da bi popravil odnos z odtujenima bratoma.

Ko Faith naleti na Ethana, se med njima, seveda, znova vnamejo iskrice ...

"Lepo dišiš. Ethan je že samo ob misli na njene izzivalne besede skoraj zastokal in več skoraj ne bi mogel prenesti. Že zdaj ga je mučila. Stopal je za Faith, navzgor po stopnicah, ki so vodile v njeno stanovanje, z roko na njenem pasu, da je lahko obdržala ravnotežje. In res je potrebovala nekoga, da jo podpira. Zaradi visokih pet in alkohola so se njene noge majale v smešnih, a seksi visokih petah. Potem je bilo tu še njeno kratko krilo in nabrana naramnica, ki ji je padla z rame. Z vsakim nežnim korakom navzgor je ujel del kože na njenem stegnu. Če stranske stopnice ne bi bile temne, bi verjetno videl še kaj več. Tako pa se je lahko le spraševal, ali nosi čipkaste spodnjice ali tanga hlačke. Že samo ob misli na to ga je oblil pot."

Podarjamo izvod!

Za nagradni izvod romana Srečno naključje, ki je nastal izpod peresa Carly Phillips, ste se lahko potegovale z odgovorom na nagradno vprašanje:

  • Pred koliko leti je uporniški najstnik izzval domišljavo navijačico, naj se usede k njemu na motor, in ji ukradel poljub, preden je zapustil Serendipity? (namig: odgovor se skriva na spletni povezavi).

Največ sreče pri žrebu pa je tokrat imela:

  • Naja Kofol iz Slapa pri Idrijci

Čestitamo!