Nove personalizirane knjige Mali junaki

Mali junaki so s knjigami, v katerih v glavni vlogi nastopajo prav naši najmlajši, razveselili že več kot 3000 otrok, spletni Cosmopolitan pa bo poskrbel, da bo veselje ob novi slikanici doletelo vsaj še eno deklico ali dečka ;)

Nove personalizirane knjige Mali junaki (foto: Mali junaki) Mali junaki
6. 5. 2014

Že slišala za serijo unikatnih knjigic Mali junaki?

Serija personaliziranih knjigic Mali junaki je nastala kot plod želje, da bi otrokom vseh starosti približajo branje. V založniški hiši Mali junaki so se zato domislili nečesa prav posebnega:

Glavni junak v vsaki od njihovih personaliziranih knjig iz serije namreč nastopa s svojim imenom in podobo tako v besedilu zgodbe kot tudi v vseh ilustracijah. In da bi se dejanskemu izgledu otroka zares kar najbolj približali, je ob naročilu knjige Mali junaki potrebno natančno izbrati vizualne in druge osebne lastnosti glavnega junaka. Tako je mogoče izbrati spol, barvo in obliko las, očala, pegice in druge posebnosti.

Že imaš v mislih otroka, ki ima kmalu rojstni dan ali pa bi ga rada razveselila s takšno personalizirano knjigico iz kakšnega drugega razloga?

Znana je nagrajenka nagradne igre!

Mali junaki podarjajo!

V zameno za vsaj tri naslove knjig, ki jih premore trenutni asortiman serije Malih junakov (odgovor ste lahko našle na spletni strani www.malijunaki.si), ste se lahko potegovale za eno od njih.

Največ sreče je imela:

  • Katarina Zagorsak iz Ljubljane

Naša tokratna nagrajenka si bo tokrat sama izbrala naslov knjižne različice iz serije  personaliziranih knjigic Mali junaki.

Čestitamo!