Predstavljamo in podarjamo: Nove triler žepnice!

V založbi Učila International so pred dnevi izšle nove žepnice, katerih skupni imenovalec je obljuba adrenalinskega branja.

4. 2. 2013

Za preganjanje dolgih zimskih noči na toplem domačem kavču boš v roke lahko vzela eksplozivni triler Anders de la Motteja Igra, napeto zgodbo o skrivnostnih smrtih, spletkah in norosti Nevarno spoznanje, ki jo je podpisala Tasha Alexander, in impozanten triler izpod peresa Chrisa Carterja - Podobe smrti.

Napeti tris!

  • Igra - Anders de la Motte

IgraKo Henkrik 'HP' Pettersson v vlaku najde mobilni telefon, je njegova prva misel, da bi lahko z njim morda zaslužil nekaj denarja. Toda vsakič, ko skuša aktivirati meni, se na zaslonu pojavijo besede: Si za igro? Ko HP približno stotič pritisne Ne, pa se besedilo nenadoma spremeni: Si zares prepričan, da ti ni do igre, HP?

O avtorju: Anders de la Motte je več let delal kot policist v Stockholu, leta 2011 se je zaposlil v varnostni službi, zdaj pa se poklicno posveča le še pisanju. Njegov roman Igra je prejel nagrado za najboljši prvenec v kategoriji kriminalnih romanov. Sledila sta romana bubble in Buzz, ki sta nadaljevanje Igre.

  • Podobe smrti - Chris Carter

Podobe smrtiMlada negovalka Melinda Wallis nekega sobotnega jutra najde svojega negovanca kruto umorjenega v postelji. Gre za nekdanjega tožilca Dereka Nicholsona. Dejanje se zdi nesmiselno, saj je Nicholson umiral za rakom in so mu bili šteti dnevi. A Roberta Hunterja iz losangeleškega oddelka za rope in umore bolj kot grozljiva Nicholsonova smrt preseneti nenavaden morilčev spominek. Prepričan je, da želi morilec z njim nekaj sporočiti policiji.

O avtorju: Chris Carter je na Michiganski univerzi študiral psihologijo in vedenje zločincev. Nekaj let je delal kot psiholog v uradu javnega tožilca v ameriški zvezni državi Michigan. Proučeval je storilce kaznivih dejanj in opravil več razgovorov z najhujšimi zločinci, tudi serijskimi morilci. Danes živi v Londonu in velja za najboljšega avtorja Sunday Timesa.

  • Nevarno spoznanje - Tasha Alexander

Nevarno spoznanjePo vrnitvi z medenih tednov s Colinom Hargreavesom in skorajšnjem srečanju s smrtjo v Konstantinoplu okreva lady Emily na čudovitem posestvu svoje tašče v Normandiji. A mir, ki ga tako obupano išče, se razplini, ko med ježo najdejo truplo mlade ženske, ki so jo brutalno umorili. Emily začuti povezavo z umorjenim dekletom in je odločena, da bo morilca pripeljala pred pravico, hkrati pa jo začne skrbeti lastno duševno zdravje, saj sliši jok deklice.

O avtorici: Tasha Alexander je diplomirala na Univerzi Notre Dame, kjer je študirala angleško književnost. Kadar ne bere, piše novo knjigo o lady Emily Ashton.

Podarjamo!

Prav slednjo - žepnico Nevarno spoznanje, ki spada v asortiman ženskih romanov - na tem mestu tudi podarjamo.

S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje:

... ste se lahko potegovali za nagradni knjižni izvod.

Največ sreče pri žrebu je tokrat imela:

  • Tanja Zupančič iz Straže pri Novem mestu

Čestitamo!

Nagrajenko še naprošamo, da je pozorna na našo spletno pošto!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri