Podarjamo dve vstopnici za Pulse Festival

Pulse Festival, ki sodi med najbolj priljubljene poletne dogodke v Sloveniji in okolici, se letos premierno predstavlja tudi v novi dvoranski obliki - Pulse Indoor.

5. 4. 2011

Po šestih letih obstoja bo festival letos poleg matične edicije v Zelenem Gaju potekal tudi na novem, večjem prizorišču, in sicer v dvorani Hit Sport Center v Šempetru pri Novi Gorici.

Dvorana, ki je mnogim že znana zaradi legendarnega dogodka Eurora iz leta 2004, bo po dolgoletnem mirovanju ponovno zaživela in ob tej priložnosti gostila enega izmed  največjih dvoranskih dogodkov zadnjih let. Da se Pulse z novo različico dviguje na višjo  raven poleg mogočne lokacije dokazuje tudi dejstvo, da se bo na ta večer v Hit Sport Centru predstavil elitni nabor nastopajočih, glavni gostje pa nedvomno sodijo med  ključne akterje v svetovni tehno sceni. Večja lokacija in bogat glasbeni program pa še zdaleč ni vse, kar Pulse Indoor lahko ponudi, saj napovedujemo koreografski presežek, ki bo poleg obširne 'light' in video koreografije sestavljen tudi iz pirotehničnih vložkov, ki jih doslej v Sloveniji še ni bilo mogoče videti.

Polagamo na srce, da ne izpustiš te priložnosti in doživiš premiero dogodka, ki bo začel pisati novo poglavje na slovenski elektronski sceni. Za naše spletne navdušenke pa smo rezervirali tudi dve vstopnici, do katerih pa boš lahko prišla z odgovorom na naslednji nagradni izziv:

  • Naštej vsaj tri izvajalce, katerih nastop bo 23. aprila moč videti na Pulse Festivalu. Namig: Našla jih boš tukaj.

Odgovor, skupaj s svojimi podatki, nam pošlji na nagrade@adriamedia.si. Žreb bomo opravili najkasneje do 15. aprila.