Podarili smo vstopnici za Pulse Festival

Pulse Festival, ki sodi med najbolj priljubljene poletne dogodke v Sloveniji in okolici, se letos premierno predstavlja tudi v novi dvoranski obliki - Pulse Indoor.

14. 4. 2011

Premiero dogodka, ki bo začel pisati novo poglavje na slovenski elektronski sceni, si bosta zagotovo ogledali:

  • Marinka Detečnik iz Podgorja
  • Lucija Iskra iz Tolmina

Čestitamo!

Vsaka svojo vstopnico bosta na dan dogodka lahko dvignili kar na tamkajšnji blagajni.

Ne zamudi!

Tudi če nisi med nagrajenkami, boš imela več kot dovolj razlogov za to, da Pulse Festival vseeno obiščeš:

Po šestih letih obstoja bo festival letos poleg matične edicije v Zelenem Gaju potekal tudi na novem, večjem prizorišču, in sicer v dvorani Hit Sport Center v Šempetru pri Novi Gorici.

Da se Pulse z novo različico dviguje na višjo raven poleg mogočne lokacije dokazuje tudi dejstvo, da se bo na ta večer v Hit Sport Centru predstavil elitni nabor nastopajočih, glavni gostje pa nedvomno sodijo med ključne akterje v svetovni tehno sceni.

Po dolgih sedmih letih se v Slovenijo vrača pionir tehna, Nizozemec Jochem Paap, bolje znan kot Speedy J, ki je glasbeno zvrst razvijal skupaj z Richie Hawtinom in ostalimi že takrat, ko je ta prodrla iz rodnega Detroita. Potem je tu Cisco Frerreira - The Advent, ki se je ravno tako zapisal v zgodovino tehna, saj je glasbo ustvarjal še preden je velika večina sploh slišala za to zvrst, na Pulsu pa se bo kot live act predstavil v kombinciji z Industrialyzerjem, mladim Portugalcem, ki zadnja leta skupaj navdušujeta na vseh največjih evropskih festivalih. Glavni nastopajoči bo belgijski super zvezdnik Marco Bailey, ki je s svojo založbo MB Elektronics naredil revolucijo ob prelomu v novo tisočletje in je ravno tako med najpomembnejšimi svetovnimi dj-i zadnjega desetletja. Kot na marsikaterem večjem slovenskem dogodku, tudi na Pulsu ne bo manjkal stari znanec Marko Nastić, ki ne potrebuje posebne predstavitve, saj velja za ljubljenca slovenskega občinstva. Nič manj priljubljena pa nista niti Mladen Tomić in Siniša Tamamović, uspešna dj-a in prouducenta iz Banjaluke, BIH, ki po dolgoletnem trdem delu doživljata preboj z nastopi širom Evrope. Slovensko reprezentanco pa zastopata Chiko, stari znanec slovenskih plesišč ter idejni vodja Pulse festivala in Reload dogodkov ter njegov kolega Rayden, ravno tako dj z dolgoletnimi izkušnjami in soustanovitelj 2Rooms večerov. Večja lokacija in bogat glasbeni program pa še zdaleč ni vse, kar Pulse Indoor lahko ponudi, saj napovedujemo koreografski presežek, ki bo poleg obširne 'light' in video koreografije sestavljen tudi iz pirotehničnih vložkov, ki jih doslej v Sloveniji še ni bilo mogoče videti.