Po petdesetih odtenkih sive in teme prihaja svoboda!

Naj vse, ki težko čakate epilog romantično - erotične zgodbe med Ano Steele in Christianom Greyem, razveselimo z naslednjo novico: zadnji del nadvse popularne trilogije je izšel v ponedeljek, 12. novembra!

Po petdesetih odtenkih sive in teme prihaja svoboda! (foto: shutterstock) shutterstock
19. 11. 2012

To zagotovo vemo zato, ker so nam za navdušene cosmo bralke trilogije iz knjigarne Felix prav danes, torej še vroče in naravnost iz tiskarne Učil, poslali kar dva nagradna izvoda sklepne izdaje Petdesetih odtenkov.

A naj te - preden te pozovemo k sodelovanju - še malce podražimo z naslednjim odlomkom:

"Naredim se gluho. Če je vse v redu? Ne, ni v redu! Po tem, kar mi je storil, najbrž do konca medenih tednov ne bom več mogla obleči niti kopalk, kaj šele kakih od svojih smešno dragih bikink. Ob tej misli me nenadoma navda strašen gnev. Kako si drzne? Mu bo jaz dala a je vse v redu! V meni kar vre, ko me prebode jeza. Tudi jaz se lahko vedem kakor najstnica! Vrnem se v spalnico in zaženem krtačo vanj, nato pa se zasukam in odidem - a še prej vidim njegov zaprepaden izraz in bliskovito reakcijo, ko dvigne roko, da bi zavaroval glavo, in se krtača brez škode odbije od njegove lakti in pade na žimnico."

Da bi izvedela, kaj hudiča je prelestni, a nekoliko čudaški Christian Grey spet ušpičil, da se je Ana (po novem njegova žena) tako zjezila, boš seveda morala v roke vzeti tretjo knjigo, ki ima naslov Petdeset odtenkov svobode.

Podarjamo dva knjižna izvoda!

Petdeset odtenkov svobode!

Na tem mestu si se lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje potegovala za brezplačni izvod tretjega dela trilogije Petdesetih odtenkov.

Med vsemi, ki ste odgovorili, da se vvtorica zanimive kolumne 50 odtenkov kritike ni strinja s kritiki, ki so zgroženo svarili, da je trilogija Petdeset odtenkov psihološko škodljiva za slovenski ženski živež (še posebno mlajšo populacijo), sta imeli največ sreče:

  • Špela B. iz Gorišnice
  • Barbara K. iz Ljubljane

Čestitamo!

Nagrajenki naprošamo, da sta pozorni na našo spletno pošto.