Plesni večeri na Ljubljanskem gradu

Tudi v letu 2014 se na Ljubljanskem gradu nadaljujejo plesni večeri, ki bodo še naprej potekali ob sobotah, enkrat mesečno.

12. 1. 2014

Med januarjem in majem v zavetju grajskih dvoran, junija veliki grajski ples na dvorišču, med oktobrom in decembrom 2014 pa ponovno v Stanovski dvorani in  Palaciju.

Uvodni ples v letu 2014 bo Snežinkin ples 18. januarja ob 20. uri.

V Stanovski dvorani in Palaciju bo mogoče slišati in plesati na ritme latinskoameriških in standardnih plesov, popularne salse, bachate, mamba, argentinskega tanga, disco hustla, square rumbe, west coast swinga ...

V nadaljevanju nato pripravljajo še devet plesnih večerov; 15. februarja Valentinov ples, 15. marca Gregorjev ples, 5. aprila Cvetni ples, 10. maja Grajski ples, 14. junija Ples pod zvezdami (na grajskem dvorišču), 18. oktobra Kostanjev ples, 15. novembra Martinov ples in 20. decembra za zaključek Predbožični ples.

Plesne večere pripravljajo v sodelovanju s Plesnim društvom EverGreen. Izbor plesne glasbe je zaupan dolgoletnemu mojstru na tem področju, Alešu Drofeniku. Plesni večeri bodo obarvani tematsko, tako z glasbo, kot s samim videzom prizorišča.

Več o tem si preberi na www.ljubljanskigrad.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri