Planet Tuš vabi na Triple Ladies Night

Pri Planetu Tuš so samo za dekleta tudi v decembru pripravili koncepte, ki vas bodo pustili brez besed! Ne dovoli si zamuditi zabav, o katerih bodo govorile še številne generacije.

6. 12. 2010 | Promocijsko sporočilo

Serija Ladies Night se v veselem decembru seli najprej v Kranj, da bi se teden kasneje Ladies Night karavana zgodila še v Mariboru in Kopru:

  • Kranj, petek 10.12., od 22h dalje

Ladies Night  with Sylvain & P Fortune (Fortuna brothers versus)

Odlična sexy DJa, posebni plesni show, zvok saksofona in VIP tretma vseh obiskovalcev ter še številna druga presenečenja te pričakujejo samo na Ladies Night v Planetu Tuš!

Vstopnina: Vstop prost!

  • Maribor, petek 17.12., od 22h dalje

Ladies Night with Miss Lala & Lady M

Odlični DJki, sexy ambient, VIP tretma vseh obiskovalcev ter še številna druga presenečenja te pričakujejo samo na Ladies Night v Planetu Tuš!

Vstopnina: Vstop prost!

  • Koper, sobota 18.12., od 22h dalje

X-Mass Ladies night with Anny M, Miss Lala & Lady M

Kar tri odlične DJe Anny M  (prvič v Sloveniji), DJ Miss Lala  (prvič v Sloveniji) in Lady M, sexy ambient, VIP tretma vseh obiskovalcev ter še številna druga presenečenja te pričakujejo samo na Ladies Night v Planetu Tuš!

Vstopnina: Vstop prost!

In ne spreglej!

Na facebooku promocijsko podarjamo tudi 5 dvojnih vstopnic za katerokoli kino predstavo v katerikoli Tuševi kinodvorani (naj si bo torej v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu ali Kopru).

Več o njihovi bogati kino ponudbi tukaj!

Kaj boš morala storiti? Povabiti na dogodek kar največ svojih Fb prijateljev - sicer pa, več o tem na cosmobooku!