Pia Klančar - Nalina: Ustvarjanje rok, srca in duše

Po božična darila k slovenskim ustvarjalcem! Predstavljamo delo ustvarjalke Pie Klančar in njeno deklico Nalino.

7. 12. 2012

 Navdih za praznična darilca letos poišči kar pri domačih ustvarjalcih, saj si lahko prepričana, da bodo unikatna darila naših umetnikov v sebi nosila glavno sporočilo prazničnega obdarovanja – pozornost, ljubezen in toplino.

Svet škratov, vil in navihanih punčk

Nalina je prisrčna deklica, ki živi v pravljičnem svetu škratov, vil in navihanih punčk, ki jih izdelujejo pridne roke ustvarjalke Pie Klančar.

S svojimi dolgoletnimi pedagoškimi izkušnjami, brezmejno domišljijo in kančkom spretnosti ter predvsem zavedanjem, da so izdelki, primerni za otroke, izdelani izključno iz naravnih materialov, Pia pripoveduje pravljične zgodbe skozi podobe škratov, vil in punčk, ki jih otroci lahko stisnejo v svoje naročje. Ta mala pravljična bitja jim vzbujajo občutek varnosti, topline in jih obdajajo z brezpogojno ljubeznijo.

"Ker se tudi v nas, odraslih, skriva otroška duša, je punčka, vila ali škrat lahko prijetna družba tudi za odrasle in otroke, ki se skrivajo v njih. In vesela sem, ko se zgodbe punčk, vil in škratov, ki jih jaz z izdelavo začnem, z novimi lastniki odvijajo naprej – z novimi dogodivščinami, ki ne poznajo meja domišljije."

Kje jo najdeš?

Pia Klančar se predstavlja na spletni strani www.nalina.si, na kateri piše tudi blog in ureja spletni časopis, najdeš pa jo tudi na Facebook strani Nalina.

Ne spreglej tudi aktualne akcije 12 dni božiča, 12 izjemnih ustvarjalk in 12 brezplačnih daril

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri