PHD-jev dan dobrodelnosti: 'Big Hug' za Zavetišče Horjul

PHD, družba za komunikacije bo letos praznovala 21. rojstni dan, ki ga bodo s posebnim praznovanjem obeležili v vseh 59-ih pisarnah sveta!

20. 1. 2011

Odločili so se, da bodo to priložnost izkoristili za zabavo, dobro voljo in smeh, predvsem pa za dan, ko lahko storijo nekaj dobrega! V Sloveniji, kjer so veliki 'živaloljubci', so se tako odločili, da podarijo ...

'Big Hug' Zavetišču za živali Horjul!

Na koledarju so za ta dan zabeležili: 18. februar 2011!

Za čimvečji objem pa potrebujejo veliko rok, tudi tvoje.

Zavetišče za živali Horjul, ki ga vodi Polona Samec, je po mnenju številnih ljubiteljev živali eno najboljših zavetišč v Sloveniji.

Polona Samec je goreča zaščitnica živali in ena redkih, ki za neželjene, izgubljene, ranjene in mučene živali nesebično skrbi in jim poskuša omogočiti boljše življenje. Prav zato je prejela nagrado in priznanje Sončna osebnost leta 2008, za ozaveščevalni blog in odlično vodenje zavetišča. V Zavetišču Horjul je trenutno več kot 100 živali, ki čakajo na priložnost za boljše življenje pri posvojiteljih. Dokler pa se prijazni ljudje, ki bi v svoj dom sprejeli novega štirinožnega prijatelja ne javijo, v Zavetišcu Horjul vsak dan skrbijo, da so živali zdrave, site, na suhem in toplem ter, da jim kdo nameni prijazno besedo in nežen dotik. Oskrba živali pa je vse prej kot poceni, zato je moja in tvoja pomoč še kako dobrodošla.

Kako lahko pomagaš?

  • Posvojitve živali

Najboljši način na katerega lahko pomagaš je seveda posvojitev živali. Na spletni strani zavetišča www.facebook.com/PHDBigHug si lahko ogledaš (pre)dolg seznam živali, ki čakajo na novega, prijaznega lastnika, ki si ga resnično zaslužijo.

  • Finančne donacije

Seveda so tudi vse finančne donacije (osebno ali na TRR racun: NLB 02027-0254948113) vec kot dobrodošle, saj je treba poskrbeti za zdravje živali, poleg tega pa nahraniti številne lačne želodčke.

  • Donacije v materialu

Lahko pomagaš z donacijami v materialu, kot so hrana, stare brisače, rjuhe, deke, pripomočki za osebno nego živali in podobno.

  • Povej naprej

Zavetišcu Horjul pomagaš tudi s tem, da poveš še komu za njih in štirinožne brezdomčke, ki išcejo nove, ljubeče domove.

  • Natisni letake & plakate

Natisni letake in plakate ter jih obesi po svoji okolici, razdeli med znance, sodelavce in prijatelje. (Iščejo nov dom - plakat A4 in Letak - A4, trojni za razrez)

  • Posvojitve na daljavo

Če imaš rada živali, a ti način življenja, zdravje ali bivalni pogoji ne dopuščajo, da bi kakemu štirinožnemu brezdomčku ponudila svoj dom, lahko vseeno pomagaš. Mačjega ali pasjega brezdomčka, ki je več kot 30 dni v zavetišču (in teh ni malo) lahko 'posvojiš na daljavo'. Tvoja pomoč je lahko v obliki finančnega prispevka, v pokritju veterinarskih storitev, v nakupu hrane, opreme in tako dalje.

  • Dobrodelne licitacije

Pomagaš pa lahko tudi tako, da sodeluješ na dobrodelnih licitacijah za pomoč Zavetišču Horjul, ki potekajo na spletnem forumu mojpes.net

V Zavetišču za živali Horjul se držijo načela, da gredo živali od njih le na enako dobro ali na bolje. Vsi kosmaatinčki, majhni in veliki, bodo tvoje pomoči resnično veseli in zanjo neizmerno hvaležni, zato te prosimo, vzami si čas in pomagaj kakorkoli pač lahko.

  • Kontaktni podatki

Več informacij o dobrodelnem projektu PHD 'Big Hug' in še bolj podrobne informacije o načinih pomoči štirinožnim brezdomčkom najdeš na spletni strani www.facebook.com/PHDBigHug

Lahko pa jih tudi pokličeš na telefonsko številko: 01 2448 550 in z veseljem ti bodo podali še kakšno informacijo več.

Poziv za Cosmo živaloljubke so podpisali:

Mateja, Jaka, Tina, Petra in Špela ;)