Peklensko drag pariški L'Arpege

L'Arpege je znano pariško zbirališče bogatih gurmanov, ki ga vodi francoski kuharski guru Alain Passard.

26. 9. 2010

Prav on je v pariško kulinariko uvedel zelo zanimiv pristop, saj v svoji restavraciji ne pripravlja rdečega mesa.

Hrana za angelčke

Njegova kuhinja temelji predvsem na sveži zelenjavi, ki jo goji zraven gradu Gros Chesnay. Njegov jastogov karpačo s kaviarjem in jagode s hibiskusom naj bi gurmane 'odnesla' v nirvano.

Pa cena? Za devet hodov je povprečno treba odšteti 320 evrov.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri