Ožji izbor aktivnih kandidatk

Za našo akcijo Bodi AKTIVNA je prispelo že ogromno prijav, zato bo v začetku naslednjega tedna 100 kandidatk prejelo dodatno nalogo.

11. 1. 2007

Ker je akcija Bodi AKTIVNA zelo odmevna in ker je na naše uredništvo prispelo že skoraj 400 aktivnega življenja željnih Cosmopolitank, bo 100 kandidatk v začetku naslednjega tedna prejelo elektronsko pošto z dodatno nalogo za sodelovanje.

Bodi AKTIVNA na spletu

Preden pa začneš vsakih nekaj minut pregledovati svoj predal s prispelo elektronsko pošto, čas raje izkoristi za klikanje po aktivnih straneh! Se sprašuješ, katerih? Naj te razveselimo: akcija Bodi AKTIVNA je dobila svojo spletno stran www.aktivna.si, na kateri boš našla različne vaje in nasvete za oblikovanje telesa, seznam športnih prireditev in ideje za zdravo prehrano, nego telesa, športno opremo po zadnji modi, opise različnih športov in bloge zaenkrat le nekaterih članic, ki se jim bo kmalu pridružilo še deset Cosmopolitank.

Kdaj bo končni izbor?

V začetku februarja bomo dokončno izbrali deset srečnic, ki bodo aktivno vadile v družbi naše revije in osebnega trenerja. Vsem desetim izbrankam bo glede na lastne potrebe in želje vsak osebni trener oblikoval vadbeni program, s katerim bo lahko v času trajanja akcije prispela do zastavljenega cilja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri