Otvoritev Lagune to soboto!

Končno smo dočakali topel sončni vikend, zato te v soboto, 5. junija, vabimo na otvoritev kopalne sezone v Laguni mestni plaži Ljubljana.

3. 6. 2010 | Promocijsko sporočilo

Že v soboto bo Laguna mestna plaža Ljubljana pričela z obratovanjem po veljavnem urniku od 9. do 20. ure vsak dan, razen v primeru dežja ali temperatur nižjih od 22 stopinj C.

Priljubljena točka za oddih

Laguna Ljubljana mestna plaža s čistočo bazenske vode, urejenostjo ob-bazenskih in travnatih površin, prijaznostjo osebja, skrbjo za varnost in odlično ponudbo že predstavlja izjemen poletni prostor v središču Ljubljane za oddih tako za ljubljanske in slovenske goste kot za številne turiste.
Njihova ponudba je nadvse bogata.

Če te premagata žeja ali lakota, ju boš lahko potešila v katerem izmed njihovih barov.

Ritka bar se nahaja na severnem delu kopališča, na travnati površini. Ob najrazličnejših napitkih in sendvičih boš uživala v senci dreves na prijetnih stolih. Med bazenoma Fontana in Riviera na bazenski ploščadi je Vitka bar, kjer ti bodo postregli predvsem osvežilne napitke (naravne sokove, vodo,…), ob katerih boš lahko uživala na plastičnih stolih, v senci, ki jo nudijo veliki senčniki ali pa pijačo naročiš v bazen in jo piješ sedeč na barskih stolih v bazenu Riviera. Na zahodnem delu kopališča je lokal s hitro pripravljeno hrano, kjer bodo tudi najbolj lačni zagotovo našli primeren obrok zase. Vsi sladkosnedi pa se bodo lahko posladkali tudi s palačinkami, ki jih pripravljajo v kiosku ob bazenski ograji ali s slastnim sladoledom v sladolednem kiosku.

Za zdravje in sprostitev


V Laguni mestni plaži Ljubljana ponujajo zanimiv asortiman masaž: od klasične masaže do masaže hrbta in od refleksne masaže stopal do ayurvedske masaže.

V kletnih prostorih športnega centra deluje tudi Rehabilitacijski center, kjer usposobljeni maserji rešujejo težav zaradi išiasa in revme, sanirajo telo po poškodbah, razgibavajo in pripravljajo telo na večje napore, svetujejo glede izboljšanja krvnega pretoka in zadostnega pridobivanja kisika v mišice, izvajajo sprostilne in klasično švedsko masažo ter druge aktivnosti, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

Svoje mesto v njihovi ponudbi je našla tudi storitev bioresonance. Gre za varen, neboleč in predvsem naraven način odkrivanja ter zdravljenja alergij in drugih bolezenskih stanj z individualnim pristopom. Gre za celosten (holističen) način zdravljenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini, katerega cilj je predvsem poiskati vzroke in ne le zdraviti posledic.

Druženje, zabava in šport

V Laguni mestni plaži Ljubljana bodo na tvojo željo in po tvojih željah organizirali tudi piknik, pri čemer ti obljubljajo naravnost nepozabno doživetje.

V prostorih športnega centra Laguna deluje tudi večnamenska športna dvorana, primerna za rekreacijsko igro košarke, odbojke, malega nogometa in badmintona. Poleg tega pa je dvorana, ki jo je mogoče predhodno rezervirati, primerna tudi za najrazličnejše dogodke: koncerte, modne revije, sprejeme, seminarje …

V prostorih športnega centra Laguna deluje prenovljen fitnes, ponudba njihovih fitnes naprav pa je iz leta v leto bogatejša. Trenutno že lahko izvajaš vadbo na več kot tridesetih najsodobnejših napravah. V fitnesu ti bo, če boš želela, vedno na razpolago tudi strokovno osebje, ki lahko zate, po tvojih zahtevah in željah, pripravi tudi osebni vadbeni program.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri