Osamljene igrače naj najdejo novega lastnika

Bodi dobrega srca in otrokom, ki niso deležni družbe igračk, podari kakšnega svojega (pozabljenega) prijatelja.

25. 11. 2008

Pobudo za akcijo zbiranja rabljenih ali neuporabljenih igrač je dala Špela Režek, ustanoviteljica plesne organizacije SpelaDance in jo v želji, da bi dosegla čim večje število ljudi, posredovala tudi na naše uredništvo.

Podari igračo nekomu, ki jo zares potrebuje!

Ker Cosmopolitan podpira vsako akcijo dobrodelne narave, te pozivamo, da pobrskaš po policah, omarah in v kleti … Morda se v kakšnem zaprašenem kotičku skriva osamljena igračka in čaka, da bi se z njo spet kdo igral. Če jo najdeš, potem je napočil čas, da jo rešiš osamljenosti (in prahu) in jo z odprtim srcem podariš … Tik pred božičem jo bodo sprejele hvaležne roke otok, ki svoje dni preživljajo v Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Podarjene igračke dobo deležne številnih toplih objemov.

Mesto igrač

Verjetno te zanima, kje se igračke zbirajo do božiča? Ne na severnem polu pri Božičku (ta dobri mož ima tako ali tako dela vrh glave!), ampak v malem mestu igrač, kjer bodo vse osamljene duše še slab mesec nestrpno čakale na nove lastnike. Za predajo igračke, ki bodo na marsikateri otroški obraz pričarale nasmeh, se lahko dogovoriš kar preko elektronskega naslova info@speladance.com, več informacij o akciji pa lahko poiščeš tudi na spletni strani SpelaDance.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri