Pogrešaš prijateljice? Organiziraj žensko SMUČARIJO – za najboljši skupni odklop!

V hitrem tempu življenja je nujno potrebno, da preživljaš kvaliteten čas tudi s prijateljicami, da se vsaj za nekaj uric z njimi odklopiš od vsakdana in pozabiš na vse razen na smeh in sproščeno zabavo. Pravi kraj za to je lahko smučišče!

Pogrešaš prijateljice? Organiziraj žensko SMUČARIJO – za najboljši skupni odklop! (foto: Samo Vidic) Samo Vidic
6. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ženske potrebujemo čas zase in redno bi ga morale preživljati tudi s svojimi prijateljicami, saj je prav ženska energija tista, ki nas lahko popolnoma sprosti in prežene vse skrbi.

Ko potrebuješ dan, poln smeha in zabave, brez kakršnihkoli skrbi ali vsakdanjih tegob, zato organiziraj smučarijo, kjer boš žensko druženje združila z gibanjem in tako poskrbela za zajetno zalogo endorfinov in res dobro počutje.

S tabo delimo nekaj namigov, kako organizirati smučarski dan, da bo ta čisto zares brezskrben in popoln:

1 Povabi prijateljice

Nič kaj preveč ne sprašuj, katera ima čas in voljo, kar prijazno in simpatično jih 'določi', da se bodo udeležile tega prijateljskega dogodka, ki ga vse nujno potrebujete za odklop in ponovno povezavo.

Najbolje bo, da pri tem uporabiš digitalne kanale, in to storiš tako, da ustvariš skupino na katerem od njih. Tako boste najlažje vse sodelovale pri nadaljnjih pripravah in se skupaj v pričakovanju veselile smučarskega odklopa.

2 Določi datum in smučišče

Datum druženja naj ne bo niti premalo niti preveč oddaljen, saj v nobenem od teh primerov ne boš dosegla pravega učinka. Če boš določila datum, ki je preblizu, lahko posežeš v že zaseden urnik prijateljic; če bo datum predaleč v prihodnosti, pa se lahko zgodi, da si medtem že premislite oziroma se 'ohladite'.

Na spletu razišči, kje bi vam najbolj ustrezalo izpeljati samo vaš smučarski dan. Bodi pozorna, da tam na tisti dan ne bo prevelike gneče, saj boste le tako lahko zares uživale v razigrani ženski skupini. Če je le mogoče, izberi dan sredi tedna, saj so lahko smučišča ob vikendih precej obiskana, poleg tega imajo prijateljice takrat morda druge, na primer družinske obveznosti.

3 Kaj pa prava oprema za prave užitke?

Če želite čisto zares uživati brez vsakršnih skrbi, potrebujete tudi pravo opremo, ki bo poskrbela za prave in varne užitke na snegu. Elan ima smuči za prav vsako izmed vas. Za to skrbi w studio oziroma ekipa deklet, ki dihajo z razvojniki in delajo v smeri, da bodo vsa dekleta sveta imela čisto pravo smučko zase.

Me vam predlagamo smuči Insomnia Elite, lahko pa seveda same izberete vsaka svojo TUKAJ.  

Smučka Insomnia ti bo vse od prve vožnje in dotika s sveže steptano progo pa do zadnje vožnje in spremenljivih razmer nudila vrhunsko popolnost. Elanova tehnologija Amphibio s strateško postavljenimi ojačitvami po celotni dolžini notranjega robnika v zavojih prinaša še več moči, stabilnosti in samozavesti.

Ožja smučka pod čevljem optimizira vstop v zavoj, izhod iz zavoja pa je eleganten in lahkoten, pri čemer boš na progi stabilna, samozavestna in zelo spretna. Prosto upogibajoče se vezi Power Shift predstavljajo še dodaten vir energije in natančnosti za ves dan.

Na čelu vrhunskih smučk je smučka z izjemno močjo in natančnostjo, Insomnia Elite, za katero so značilni hitri prenosi z robnika na robnik, stabilnost in rezanje vseh mogočih zavojev. Tehnologija Amphibio Truline daje smučarki občutek stabilnosti, hkrati pa tudi igrivosti in okretnosti. Zaradi razkošnega oblikovanja, srebrnih detajlov in temne podlage je smučka Insomnia Elite sodobna in modna.