Open mic večer

Danes zvečer bo imelo 23 nastopajočih priložnost predstaviti svoj talent na Open mic večeru, ki je v letošnjem letu za Slovenijo nekaj novega.

20. 12. 2007

Gre za dogodek, ki bo danes ob 20. uri potekal v diskoteki Global. Namenjen je vsem mladim, ki si želijo svoj talent predstaviti publiki. Torej, če se ukvarjaš z nastopanjem in si želiš svoj talent predstaviti prijateljem ali širši množici, bodi tam!

Karaoke?

Tokrat sicer ne boš nastopala, ker se moraš na nastop vnaprej prijaviti in dobro pripraviti – ravno v tem se Open Mic večer bistveno razlikuje od karaok. Ustvarjalni večer pa se razlikuje tudi po tem, da se lahko poleg pevcev predstavijo tudi plesalci, stand-up komiki ali igralci …

Omejitve: Vse nastopajoče točke so časovno omejene na največ dve minuti, kar naredi program veliko bolj dinamičen in zabaven. Zato ti ne bo dolgčas!

Zmagovalni vzgib: O zmagovalcu odločata komisija in občinstvo. In kdor dobi največ glasov občinstva, ima lepe možnosti za zmago! Zato pripelji kar največ navijačev, ki bodo glasovali za tvoj nastop.

Nagrade: So mamljive!

Kar boš slišala in videla danes

Odziv mladih je bil do zdaj zelo množičen, zanimanje pa še narašča, zato ne zamudi današnjega nastopa 23 performerjev, ki bodo peli skladbe Tine Turner, Omarja Naberja, Lauryn Hill, Ashanty, Avril Lavigne, Kelly Clarkson …

Že izkušeni

Danes bodo nastopili tudi že izkušeni nastopajoči – zmagovalka prejšnjega Open Mic-a Martina Sraj se bo predstavila s svojim avtorskim komadom, prav tako bo Neža Cokl – Zzanee zapela svoj avtorski komad Rada bi, rock duet z imenom Soldout bo izvajal avtorsko pesem Senca svojih dni, raperja SOS bosta premierno predstavila avtorski komad Hočeš uno, hočeš tisto, Le in Petra Likar pa bosta predstavili pesmi iz muzikala Les Miserables.

Tudi gostov na dogodku ne bo manjkalo, pridejo Petra Slapar, DJ SPykee, Overdose, I. Vanish, Studio RIBA, Cazzafura, Spinz …

Kot vidiš bo danes zvečer pestro, zato dogodka ne zamudi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri