Oktobrskemu Cosmopolitanu je priložen koledarček!

Da si boš tokrat zagotovo kupila novi Cosmopolitan, ne dvomimo. In razlogov za to nam zlepa ne manjka.

26. 9. 2013

Najprej pa ...

Iz uvodnika Mance Čampa

Karieristka naj bo.

Sodobna ženska je ženska po mojem okusu. Hitra, dinamična, samostojna in iznajdljiva, prava superženska. Ima uspešno kariero, razmišlja o družini, hodi na jogo in je zadovoljna sama s seboj. Ni mi všeč, če jo ljudje imenujejo instantna dama, ker to ni. Je pa opremljena z vsem orožjem, da se več kot odlično spopada z družinskimi pikniki, meče sulice hitreje kot vsi tekmeci v moškem poslovnem svetu, pogumno parira veliko mlajšim kolegicam na službenih zabavah, peče, lika in načrtuje vse dopuste, kjer si lahko vsaj malce odpočije. Seveda nikoli ne pozabi, da je po naravi zabavna – vsaj toliko kot čudovita Isla Fisher na naslovnici, in da jo iz modne zagate vedno rešijo dobri čevlji in tista 'vsijobodoobčudovali' torbica (nekaj namigov dobiš na strani 103). Če se še ni poročila, prosim, ne pritiskajte nanjo (zakaj se poročamo vedno kasneje si preberi na strani 74). Prav tako ne vihajte nosu, če jo srečate v usnjeni jakni ali z novim tatujem – tako le izraža svoje bistvo in skrbi, da bo večno tudi malo divja (kot tetovator Dean v članku o tatujih). Lahko jo ljubiš ali sovražiš – tukaj je, pripravljena, da ti stopi na prste. In te ob tem pogleda zapeljivo, kot se le da.

podpis

Ta mesec ne spreglej!

  • Cosmo koledarčka

Čas je za novo podobo! Tokrat je koledarček oblečen v oranžno, v njem pa boš našla top nasvete za vsak mesec, čudovite fotografije in prostor, kjer si boš lahko zabeležila vse prihajajoče žure in sestanke.

  • Priloge kariera

Da boš vedela, kaj lahko izrečeš na delovnem mestu, na kaj moraš biti pozorna na razgovoru za službo in kako se obleči, da boš ravno prav izstopala. Velike akcije, v kateri iščemo dekle z naslovnice Prvič v zgodovini slovenskega Cosmopolitana izbiramo dekle, ki bo na naslovnici revije in ne bo zvezdnica, temveč čisto običajno dekle, ki pa nas mora prepričati s posebno zgodbo. Več o akciji najdeš v reviji in na spletni povezavi Dekle z naslovnice.

  • Povabila na Cosmo ski opening

Ne samo da bomo med 11. in 15. decembrom smučali do onemoglosti, z nami gresta tudi cosmo ambasadorja raper Zlatko in DJ Pero, ki bosta poskrbela za nepozaben žur. Klikni na 7 ski opening te vabi v Schladming in se prijavi tudi ti!

  • Zapestnice Cruciani v novembrski številki

Ker te želimo ta mesec razveseliti s koledarčkom, zapestnice Cruciani podarjamo v najbolj modni številki Cosma, ki izide konec oktobra!