Poglej si, kako je videti najnovejša televizijska izkušnja!

Preden ti predstavimo novo televizijsko platformo EON, napolni baterijo na svojem pametnem telefonu in tablici, pograbi pokovko in se udobno namesti.

Poglej si, kako je videti najnovejša televizijska izkušnja! (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Še pred 10 leti je bila ideja, da bi si ogledali filme kar na telefonu, nepredstavljiva. In vendar smo danes točno tukaj, ko ljudje pretirano, več kot kdaj prej, uporabljamo naprave, ki jih nosimo v žepih, torbah in aktovkah. Brez njih se v življenju ne znajdemo več.

Prav zaradi tega se je povsem spremenila tudi izkušnja gledanja televizije, ki se z navadnih televizorjev seli na tablične računalnike, pametne telefone ter napredno uporabo obeh s pomočjo pametne televizije.

Oglej si, kakšen je videti EON:

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijskih vsebin

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO.

1. Televizija prek aplikacije za pametne televizorje

S storitvijo EON je v regiji prvič mogoče gledati televizijo prek aplikacije za pametne televizorje najnovejše generacije. EON lahko uporabljaš v vseh brskalnikih, ne da bi morala nameščati dodatno programsko opremo (vtičnik). Uporabniki mobilnih naprav in pametnih televizorjev pa morate le namestiti aplikacijo iz trgovin App Store ali Google Play.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

2. Privlačnejši in enostavnejši vmesnik

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika EON omogoča enostavno in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje ter ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in opomnikov za oddaje, ki jih želiš gledati. Tudi iskanje v Video klubu je zdaj bistveno hitrejše in enostavnejše, saj lahko iščeš po naslovu, žanru, letu izdaje ter oceni.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

3. Glej naprej na drugi napravi

Video klub ima še eno novo funkcionalnost. EON ti omogoča, da začneš program gledati na eni napravi in nato nadaljuješ na drugi. Tako te film ali serija počaka tam, kjer si prenehala gledati, da lahko nadaljuješ, ko je za to najprimernejši čas.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

4. Televizija za 7 dni nazaj

Namesto da bi bila omejena na 72 ur, lahko zdaj gledaš vsebine, ki so se predvajale v zadnjih sedmih dneh. 

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin

5. Vsi programi na vseh napravah

S storitvijo EON so vse vsebine v izbranem paketu vedno s tabo na tvojih najljubših napravah.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijski vsebin